Apple iPhone 8'in onarım ve tamir ücretleri ne kadar?

iPhone 8'in onarım ve tamir ücretleri ne kadar?

14.09.2017 - 13:20 | Son Güncellenme:

Apple, web sitelerini iPhone'lar için en son onarım ve değiştirme fiyatları ile güncelledi ve işlemler daha pahalı hale geldi. Peki iPhone 8'in onarım ve tamir ücretleri ne kadar?

iPhone 8in onarım ve tamir ücretleri ne kadar

milliyet.com.tr

Haberin Devamı

Tüm iPhone Plus modelleri için AppleCare+'ın 149 dolara yükseltildiğini ve iPhone X için aynı kapsamın 199 dolar olarak ayarlandığını sizlere daha önce aktarmıştık. Apple ayrıca yüksek kapasiteli iPad Pro modellerinin fiyatlarını sessizce arttırmıştı. Şimdiyse iPhone 8 ve iPhone X'in piyasaya sürülmesiyle tüm iPhone'ların değiştirme ve onarım fiyatlarının arttığını görüyoruz. iPhone 8 alacaklar telefonun ekranını ne kadara tamir ettireceklerini veya genel hasarın ne kadara mal olacağını artık öğrenebilcek.

Yeni AppleCare+ fiyatlandırmasıyla birlikte iPhone 8 ve iPhone X onarımı için cepten ödeme yapılması muhtemelen hiç olmadığı kadar pahalı olacak. Yeni fiyatlandırmayla birlikte iPhone 6 ve iPhone SE ekran tamiri 99 dolardan 129 dolara; iPhone 6S ve iPhone 7 ekran tamiri 129 dolardan 149 dolara; tüm Plus modelli iPhone’lar da (8 dahil) ekran tamiri 169 dolara çıktı.

Haberin Devamı

iPhone X ekran onarımı henüz listede yok. Ancak hasar görmüş çerçevesiz bir ekranı düzeltmek için 200 dolarlık bir maliyet söz konusu olabilir.

iPhone onarım ücretleri hem dolar hem de TL olarak şu şekilde:

iPhone 8in onarım ve tamir ücretleri ne kadar

iPhone 8in onarım ve tamir ücretleri ne kadar