Ekonomi iPhone X’de ön sipariş başladı

iPhone X’de ön sipariş başladı

18.11.2017 - 02:30 | Son Güncellenme:

Türkiye’de 24 Kasım’da satışa sunulacak olan iPhone X için ön sipariş verilebilecek. Vodafone ve Türk Telekom, Apple’ın yeni cihazını 24 Kasım’da mağazalarında satışa sunacaklarını açıklarken, ön siparişi de başlattı.

iPhone X’de ön  sipariş başladı

iPhone X’de, 5.8 inç Super Retina ekran bulunuyor. iPhone X, kablosuz şarj ve telefonunuzun kilidini açmanın, kimliğinizi doğrulamanın ve ödeme yapmanın yenilikçi ve güvenli bir yolunu sunan Face ID ile birlikte geliyor. Tamamı camdan oluşan ön ve arka yüzlere sahip telefon, bir akıllı telefonda bugüne kadar kullanılan en dayanıklı cama sahip bulunuyor. Yeni iPhone X, gümüş ve uzay grisi renklerde sunuluyor.

Kullanıcılar iPhone X için 17 Kasım gecesi itibariyle www.turktelekom.com.tr adresinden ön kayıt bırakabilecek. Türk Telekom ayrıca Apple’ın yeni nesil akıllı cihazları iPhone 8 ve iPhone 8 Plus modellerini de satışa sunuyor. Türk Telekom, 23 Kasım’da Bağdat Caddesi’nde yapacağı iPhone etkinliğinde sürpriz hediyeler sunacak olup saat 00:00 itibari ile de ilk iPhone X satışını gerçekleştirecek.

Vodafone’lular, iPhone X için 17 Kasım’dan itibaren vodafone.com.tr üzerinden ön sipariş verebilecek. iPhone X akıllı telefon, 24 Kasım itibariyle tüm Vodafone mağazalarında satışta olacak. Eski telefonunu getirenlere 3.840 TL’ye varan indirimli fiyatlarla sunulacak iPhone X’i Vodafone Pass’li Red tarifeleriyle alan müşteriler Youtube, Instagram, Facebook uygulamalarını kotalarından yemeden kullanabilecek. iPhone 8 ve iPhone 8 Plus modellerini de satışa sunuyor.