Teknoloji iPhone X için şimdiden Apple mağazalarının önünde kuyruklar oluştu

iPhone X için şimdiden Apple mağazalarının önünde kuyruklar oluştu

12.09.2017 - 11:03 | Son Güncellenme:

Apple, 10. yıl dönümüne özel iPhone'u yani iPhone X resmi olarak ilan edildi. iPhone X, satışa çıktığında ilk alanlardan biri olmak için ise Sidney'deki Apple'ın George St. mağazasının önünde kamp yapan insanlar var.

iPhone X için şimdiden Apple mağazalarının önünde kuyruklar oluştu

milliyet.com.tr

Haberin Devamı

Apple'ın büyük etkinliğinde iPhone X, iPhone 8, iPhone 8 Plus, Apple Watch Series 3 ve Apple TV (2017) gibi yeni ürünleri kullanıcılara tanıtıldı. Her yıl olduğu gibi yeni iPhone'u ilk alanlardan biri olmak için bu sene de Apple mağazalarının önünde kuyruklar oluşturuluyor.

Mazen Kourouche, Sydney Apple mağazasının önünde kampını başlattı. Geçen yıl ilk iPhone 7 müşterilerinden biri olmak için sıraya giren Mazen Kourouche, yine çekeceği çilenin yeni iPhone için değer olacağına inanıyor.

20 yaşındaki iki arkadaş, önümüzdeki haftalarda konumlarını kaybetmemek için iki arkadaşın yardımına başvurdu.
Kourouche, "En azından bu yıl tuvaletin ve yiyeceklerin nerede olduğunu biliyorum, hemen hemen hepsi kuruldu. Bir çadır ve uyku tulumum var. Arkadaşımla vardiyalım bir şekilde döndüreceğiz." dedi.

Haberin Devamı

Geçen yılki sefil hava koşullarında 48 saat bekledikten sonra hayal kırıklığına uğrayan ve jet siyahı iPhone 7 Plus ünitelerinin mağazalarda zaten için satışa sunulmayacaklarını öğrenen Kourouche, her şeye karşı hazırlamış.