Gündem Işık Okulları’nda ön kayıtlar başladı

Işık Okulları’nda ön kayıtlar başladı

18.02.2017 - 02:30 | Son Güncellenme:

FMV Işık Okulları, ilköğretim 1. sınıflara mülakatla, ara sınıflara 8 Nisan’da düzenleyeceği sınavla öğrenci alacak. Liselerde ise yeni kayıtlar, TEOG puanına göre yapılacak

Işık Okulları’nda  ön kayıtlar başladı

EĞİTİMDE 131 yıllık köklü bir geçmişe sahip olan ve pek çok alanda ilklere imza atan Feyziye Mektepleri Vakfı (FMV) Işık Okulları, 2017-2018 eğitim-öğretim yılı için ön kayıt dönemini başlattı. Nişantaşı, Ayazağa, Erenköy, Ispartakule kampüslerindeki anaokulu bölümüne 2012, 2013 ve 2014 doğumlu öğrenciler için kayıt yapılabiliyor. İlköğretim 1. sınıflarına mülakatla, ara sınıflara ise 8 Nisan 2017’de düzenleyeceği sınavla öğrenci kabul edecek.

Haberin Devamı

FMV Işık Okulları’nın liseleri için hazırlık sınıfına yeni kayıtlar, TEOG puanına ve MEB takvimine göre gerçekleştirilirken, 9, 10, 11. sınıflara kontenjan kalması halinde kurum dışından öğrenci alınmasına dair ara sınıf sınavı haziran ve ağustos aylarında yapılacak.

Geniş olanaklar

Anaokulundan üniversiteye 12 bini aşan öğrenciyle eğitim veren Işık Okulları, kesintisiz, sürdürülebilir eğitim-öğretim fırsatı sunuyor. Yüksek akademik standartları ile öğrencilerinin, bilgi ve becerilerini geliştirerek onları geleceğe hazırlama ve geleceğin dünya liderleri olarak yetiştirme hedefiyle hareket eden Işık Okulları, eğitimi bilgi aktarımı olmanın ötesinde bir “kişisel gelişim süreci” olarak görüyor. Işık Okulları, anaokulundan başlayan güçlü İngilizce eğitiminin yanı sıra Almanca, Fransızca ve İspanyolca dillerinde de öğrencilerine ikinci yabancı dil eğitimi sunuyor.

Haberin Devamı

Işık Okulları’nın Erenköy Kampüsü’nde Fen Lisesi, Erenköy ve Ayazağa kampüslerindeki liselerinde IBDP (Uluslararası Bakalorya Diploma Programı) da yer alıyor. YGS, LYS ve TEOG kapsamında planlanan akademik destek programları, cumartesi günleri tüm kampüslerde ücretsiz olarak gerçekleştiriliyor.

Işık Okulları’nda akademik ve bilimsel eğitimin yanı sıra öğrencilerin kültürel, sanatsal, sportif etkinliklerine de önem veriliyor, spor, sanat, tasarım alanlarında ders dışı çalışmalarla yetenekleri ve ilgileri doğrultusunda gelişimlerine destek olunuyor.