Gündem Işıl kansere yenildi!

Işıl kansere yenildi!

15.06.2014 - 02:30 | Son Güncellenme:

Lenf kanseri tedavisi gören yapımcı Işıl Karpuzoğlu dün sabah yaşamını yitirdi. Mesai arkadaşları acı haberi ‘Işıl’ımızı kaybettik’ yazılı ilanla duyurdu

Işıl kansere yenildi

Televizyon dünyası genç yaşta hayatını kaybeden yapımcı Işıl Karpuzoğlu’nun yasını tutuyor. Üç sezondur Umutsuz Ev Kadınları dizisinin uygulayıcı yapımcısı olarak görev alan 35 yaşındaki Işıl Karpuzoğlu dün sabaha karşı yaşadığı Kuşadası’nda hayatını kaybetti. Medyapım’da çalışan Karpuzoğlu’nun ölüm haberini ise ilk olarak mesai arkadaşı Armağan Çağlayan twitter hesabından “Yapma be Işıl. Ah be güzel kız. Işıl bugün melek oldu. İşte böyle eksiliyor hayatın renkleri teker teker. Canınızı acıta acıta. Hayatın en güzel renklerinden birisi daha gitti bugün. Güle Güle Işıl” sözleriyle duyurdu.

Gazetelere ilan verildi
Televizyon dünyasını ve çalıştığı şirketi zamansız ölümüyle yasa boğan Karpuzoğlu’na bir buçuk yıl önce lenf kanseri teşhisi konduğu ve tedavi gördüğü öğrenildi. Son olarak üç sezondur Umutsuz Ev Kadınları’nın uygulayıcı yapımcılığını yapan Karpuzoğlu yaşadığı Kuşadası’ndaki Davutlar Camii’nde öğle namazından sonra son yolculuğuna uğurlanacak. Mesai arkadaşları da Med Yapım adına, genç yaşta hayata veda eden yapımcı için gazetelere “Işıl’ımızı kaybettik. Bize bıraktığı bütün anılar için minettarız” yazılı bir vefat ilanı verdi.