Antalya İŞİTME ENGELLİ KARATECİ ÖZDEMİR, AVRUPA ŞAMPİYONASINA HAZIRLANIYOR

İŞİTME ENGELLİ KARATECİ ÖZDEMİR, AVRUPA ŞAMPİYONASINA HAZIRLANIYOR

20.10.2015 - 15:32 | Son Güncellenme:

.

İŞİTME ENGELLİ KARATECİ ÖZDEMİR, AVRUPA ŞAMPİYONASINA HAZIRLANIYOR

Türkiye İşitme Engelliler Karate Şampiyonası’nda 2. olan ve milli takıma davet edilen Manavgat Belediyesi İşitme Engelliler Spor Kulübü sporcusu Ahmet Özdemir, Avrupa Şampiyonası’na iddialı hazırlanıyor.
İstanbul’da gerçekleştirilen ilk etap kampının ardından Rize’ye geçen ve buradaki çalışmalarını 24 Ekim tarihine kadar sürdürecek milli takım kampında bulunan Ahmet özdemir, 25-30 Ekim tarihleri arasında Ermenistan’da düzenlenecek olan İşitme Engelliler Avrupa şampiyonasında ay-yıldızlı forma altında ter dökecek.
Türkiye İşitme Engelliler Spor Federasyonu Yönetim Kurulu üyesi, Manavgat Belediyesi İşitme Engelliler Spor Kulübü Başkanı Hasan Hüseyin Aydın, yaptığı açıklamada, ”Kulübümüz Karate sporcusu olan Ahmet Özdemir’in, Ankara’da gerçekleşen Türkiye şampiyonasında ikinci olarak, 15 Kişiden oluşan karate milli takımına Manavgat’ımızı temsilen davet edilmesi bizi çok mutlu etti. Kendisi ile gurur duyduk. Ahmet Özdemir’in Manavgatımızı ve ülkemizi Ermenistan’da gerçekleştirilecek olan Avrupa İşitme Engelliler Karate Şampiyonası’nda en iyi şekilde temsil edeceğine ve madalya ile döneceğine inanıyor, kendisine başarılar diliyoruz” diye konuştu.