Çanakkale İSKENDEROĞLU ADAY ADAYLIĞI BAŞVURUSUNU YAPTI

İSKENDEROĞLU ADAY ADAYLIĞI BAŞVURUSUNU YAPTI

18.02.2015 - 13:32 | Son Güncellenme:

.

İSKENDEROĞLU ADAY ADAYLIĞI BAŞVURUSUNU YAPTI

Ak Parti Çanakkale İl Kadın Kolları Eski Başkanı Jülide İskenderoğlu, milletvekili aday adaylığını açıklayarak, başvurusunu il başkanlığına teslim etti.
Çanakkale’de 5 yıl Ak Parti İl Kadın Kolları Başkanlığı görevi yapan ve geçtiğimiz günlerde aday adaylığı için istifa eden Jülide İskenderoğlu, başvuru dosyasını İl Başkanı Erdener Can’a teslim etti. Kalabalık partili grubunun destek verdiği İskenderoğlu, burada yaptığı konuşmada, 12 yıldır Ak Parti’nin içinde olduğunu kaydederek, “2015 seçimleri, siyasal hayatımızın en önemli seçimlerinden biri. Gerek çözüm süreci, gerek Anayasa bu seçim neticesinde oluşturulacak, meclisin çalışmalarıyla şekillenecek. Her aldığım görevde en iyisini yapmaya çalışan, parti kültürüne, teşkilatıma, parti değerlerime sadakatle bağlı olan ben, şu andan itibaren teşkilatımın verdiği görevi onurla taşıyacağım. Ülkemizin yüzde 50’si kadın, yüzde 50’si erkek. Bugüne kadar bizleri başarılı bir şekilde temsil eden erkek milletvekili arkadaşlarımıza teşekkür ediyoruz. 43 yıldır bizi temsil eden erkeklerimizi, artık biz de temsil etmek istiyoruz. Bu sebeple erkek arkadaşlarımızı mecliste temsil etmek adına bir kadın siyasetçi olarak milletvekili adaylığına talibim. Üzerimize düşen sorumluluğumun ne kadar büyük olduğunun bilincindeyim. Çünkü ben bir anneyim. Çanakkale’nin geleceğine hizmet etmek için milletvekilliğine talibim” dedi.
İl Başkanı Erdener Can ise İskenderoğlu’nun partide çok önemli görevler üstlendiğini belirterek, “Son 5 yıldır İl Kadın Kolları Başkanlığı görevini başarıyla sürdürmüş Jülide kardeşimiz şimdi artık Çanakkale’ye Ankara’da temsil etmek için yeni bir yolculuğa çıkıyor. Kendisine yeni yolunda başarılar diliyorum” diye konuştu.

Yazarlar