İsmail Hacıoğlu

  • İsim
    : İsmail
  • Soyad
    : Hacıoğlu
  • Mesleği
    : Oyuncu
  • Doğum Tarihi
    : 1984
    1984-01-01
  • Uyruğu
    : Türkiye
BİYOGRAFİSİ

Türk sinema ve dizi oyuncusu. Oyunculuğa ilkokul 5 deyken piyeste oynayarak başladı ve Müjdat Gezen Sanat Merkezi Tiyatro Bölümünde devam etti. Aynı zamanda iki sezon tiyatro da yaptı. Mimar Sinan Üniversitesi, Devlet Konservatuarı Tiyatro Bölümünü kazandı. Ancak ilk sınıftan ayrıldı. ´´Dokuz ay son gün´´adında bir oyunda rol aldı. Ayrıca oyuncu Vildan Atasever ile evlidir.
 
Sahip olduğu ödüller
 
16 Sadri Alışık Ödülleri "yılın en iyi erkek oyuncusu" Çakal (film) - Erhan Kozan
40. KRALL DÜNYA "Umut Veren Genç Oyuncu" Karşılaşma (film) - Ömer Kavur
Rol aldığı bazı tiyatro oyunları
 
Dokuz Ay Son Gün : Sermiyan Midyat -Aysa Prodüksiyon Tiyatrosu
Filmografisi
 
2001 Bana Şans Dile - Çağlar
2003 Karşılaşma - Osman
2005 Anlat İstanbul - Fiko
2006 Sınav - Mert
2007 Kabadayı - Murat
2008 Hoşçakal Güzin - Serkan
2009 Vali - Sarp Uçar
2009 Gökten 3 Elma Düştü - Ali
2009 Başka Semtin Çocukları - Veysel
2009 Sonsuz -Volkan
2010 Çakal - Akın
2011 Sinyora Enrica ile İtalyan Olmak - Ekin
2013 Meryem - Murat
Televizyon dizileri
 
Koçum Benim (2002)
Bir İstanbul Masalı (2003-2005)
Beyaz Gelincik (2005-2007)
Sinekli Bakkal (2007)
Gece Sesleri (2008)
Şüphe (2011)
Firar (2011)
Osmanlı Tokadı (2013)
Televizyon filmler
 
Hoşçakal Güzin (2008)


İsmail Hacıoğlu biyografisi

İsmail Hacıoğlu kimdir?

İsmail Hacıoğlu 1984 tarihinde doğmuş olup Oyuncu olarak görev yapmaktadır.

İsmail Hacıoğlu kaç yaşındadır?

İsmail Hacıoğlu 1984 tarihinde doğmuş olup 33 yaşındadır.

İsmail Hacıoğlu ne iş yapar?

İsmail Hacıoğlu Oyuncu olarak görev yapmaktadır.

İsmail Hacıoğlu nerelidir?

İsmail Hacıoğlu Türkiye vatandaşıdır.

En Çok Konuşulan Haberler
    ©Copyright 2017 Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.