Ekonomi İspanyol Deportivo’ya Türk markası sponsor

İspanyol Deportivo’ya Türk markası sponsor

07.12.2016 - 02:30 | Son Güncellenme:

Orka Holding’in markası D’S Damat, ünlü futbol kulüpleri ile gerçekleştirdiği giyim sponsorluğu anlaşmalarına La Liga takımlarından Deportivo Alaves’i de ekledi.

İspanyol Deportivo’ya Türk markası sponsor

Anlaşmaya göre D’S Damat, 2016-2017 sezonunda Deportivo Alaves için takım elbise, mont ve tişörtten oluşan kış ve yaz koleksiyonları hazırlayacak. Buna karşılık Deportivo Alaves’in Real Madrid, Barcelona ve Atletio Madrid gibi dünya devi takımlarla kendi sahası Estadio Mendizorroza’da yapacağı tüm La Liga maçlarında saha içi reklam panoları, yedek kulübesi ve tribünler D’S Damat logoları ile donatılacak.

D’S Damat, Romanya’nın Dinamo Bükreş, Rusya’nın Spartak Moskova futbol kulüpleri ve Makedonya Milli Futbol Takımı’na da sponsor oldu.

Orka Holding Başkanı Süleyman Orakçıoğlu, markalarının artık bölgesel olmaktan çıkarak adım adım küresel bir markaya dönüştüğünü söyledi. Orakçıoğlu, “Sporu ve sporcuyu destekleyen bir anlayışla atılan imza aynı zamanda markamızın İspanya’da bilinirliğini arttıracak” dedi. Orakçıoğlu, çeyrek asrı aşan birikimle bu yıl yurt dışında atak yaptıkları bir dönem yaşadıklarını da belirtti.