Isparta Isparta'da Atatürk Parkı Açılıyor

Isparta'da Atatürk Parkı Açılıyor

20.06.2018 - 21:30 | Son Güncellenme:

.

Ispartada Atatürk Parkı Açılıyor

ISPARTA (AA) - Isparta Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın yenilenen ve açılışa hazır hale getirilen Atatürk Parkı'nda incelemelerde bulundu.

Haberin Devamı

Isparta Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, belediye tarafından bir yıl boyunca yenileme çalışmaları yapılan parkta incelemede bulunan Günaydın, parkta görev yapacak olan görevlilerle bir araya geldi.

Günaydın, personelden Isparta halkına hizmette nezaket ve kalitenin elden bırakılmamasını istedi.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Günaydın, Isparta'nın yaşanılabilir şehir unvanına sahip olduğunu belirtti.

Atatürk Parkı'nın inşaatından dekorasyonuna kadar her şeyinin yenilendiğini ifade eden Günaydın, parkta zarafet, nezaket, lezzet ve uygun fiyatın olacağını kaydetti.

- Belediye işletecek

Parkta görev yapacaklara gerekli eğitimin verildiğini aktaran Günaydın, şunları kaydetti:

"Profesyonel bir ekip oluşturuldu. Herşeyin en iyisi burada olacak. Çay ve kahvenin yanı sıra burada aperatif yiyeceklerde olacak. Atatürk Parkımız ve Gökçay’da bulunan eski adıyla Kervansaray, yeni adıyla Gülköşk'te AR-GE çalışmalarımız gerçekleştirildi. Ispartamızda maalesef lezzet, güzellik ve uygun fiyatı bir arada sağlamak çok zor. Belediye olarak işletmesini verdiğimiz yerlerde bunu elde edemedik. Isparta Belediyesi olarak Türkiye'de önemli sayılabilecek kafeteryaların, lezzetlerin sahibi biz olmak zorunda kalıyoruz. Atatürk Parkımızın açılışına tüm Ispartalı vatandaşlarımızı bekliyoruz. Burası halkımızın kullanabileceği bir yer. Halkımız için emniyetli, rahat bir şekilde vakit geçirebilecekleri, huzur duyabilecekleri bir alan oluşturduk. Şimdiden bu parkımızın halkımıza hayırlı olmasını diliyorum."

Haberin Devamı

Parkın açılışı 22 Haziran Cuma günü yapılacak.