Gündem İstanbul Adliyesi’nde yeni yıl kutlaması

İstanbul Adliyesi’nde yeni yıl kutlaması

05.01.2016 - 02:30 | Son Güncellenme:

İstanbul Çağlayan’da bulunan İstanbul Adalet Sarayı’nda yeni yıl resepsiyonu düzenlendi.

İstanbul Adliyesi’nde  yeni yıl kutlaması

İstanbul Cumhuriyet Başsavcısı Hadi Salihoğlu’nun ev sahipliği yaptığı resepsiyona, Şişli Belediye Başkanı Hayri İnönü, Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, İstanbul Bölge Adliye Başsavcısı Turan Çolakkadı, İstanbul İl Jandarma Bölge Komutanı Tümgeneral Ali Özkara, İstanbul Emniyet Müdürü Mustafa Çalışkan, Eski İstanbul Cumhuriyet Başsavcıları Aykut Cengiz Engin ve Ferzan Çitici, şehit Savcı Mehmet Selim Kiraz’ın babası Hakkı Kiraz, adliyede görevli savcılar ve hakimler katıldı.

Haberin Devamı

Başsavcı Hadi Salihoğlu, yeni yılın ülkeye ferahlık, barış ve güzel günler getirmesi temennisinde bulundu. Bu arada, usta fotoğrafçı Ara Güler’in İstanbul temalı fotoğraf sergisinin açılışı, Güler’in rahatsızlığından dolayı yapılamadı. Sergiyi, Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan ile Şişli Belediye Başkanı Hayri İnönü birlikte gezdi.

Ara Güler’in fotoğraf sergisi nedeniyle bir araya geldiklerini ve bundan memnuniyet duyduğunu ifade eden Beyoğlu Belediye Başkanı Demircan, yeni yılın herkese güzellikler getirmesini diledi.

Şişli Belediye Başkanı Hayri İnönü de, “Umarım önümüzdeki yıl, barış ve huzur açısından daha iyi geçer” dedi.