İstanbul İstanbul Aydın Üniversitesi'nden Uluslararası Yaz Okulu-İstanbul Haberleri

İstanbul Aydın Üniversitesi'nden Uluslararası Yaz Okulu-İstanbul Haberleri

24.07.2015 - 11:30 | Son Güncellenme:

İstanbul Aydın Üniversitesi’nin gerçekleştirdiği “Delightful İstanbul” programı bu yıl 22 ülkeden 54 üniversitenin katılımıyla rekor bir sayıya imza attı.

İstanbul Aydın Üniversitesinden Uluslararası Yaz Okulu-İstanbul Haberleri

İstanbul Aydın Üniversitesi’nin gerçekleştirdiği “Delightful İstanbul” programı bu yıl 22 ülkeden 54 üniversitenin katılımıyla rekor bir sayıya imza attı.
İstanbul Aydın Üniversitesi “Delightful İstanbul” adı ile anılan ve her yıl 1-15 Ağustos tarihleri arasında gerçekleştirilen “Uluslararası Yaz Okulu” için hazırlıklarını tamamladı. Türkiye’nin bu alandaki en büyük organizasyonuna imza atan İstanbul Aydın Üniversitesi 22 ülkeden 54 üniversitenin katılımıyla rekor bir sayıya imza attı. İstanbul Aydın Üniversitesi’nin Florya kampüsünde eğitim görecek olan 140 öğrenci kendilerine farklı alanda sunulacak sekiz dersten ilgi ve yeteneklerine uygun olanı seçerek iki haftalık yaz okulu programına dahil olacak.
Derslerin İngilizce olarak görüleceği programın yanı sıra Türk tarih ve kültürünü tanıma fırsatı bulacak olan öğrencilere müze kartları ile çok özel gezi paketleri program dahilinde sunulacak. Uluslararası Akademik İlişkiler Koordinatörlüğü tarafından organize edilen programda uluslararası öğrenciler de geleneksel kıyafetleri ile etkinliklere katılarak kendi kültürlerini yansıtabilecek. İstanbul Aydın Üniversitesi’nin geniş akademik kadrosu tarafından verilecek olan “Delightful İstanbul” dersleri 2016-2017 yılı itibariyle dünyanın önde gelen üniversitelerinden gelecek misafir akademisyenlerle uluslararası alanda da önem kazanacak.