Gündem İstanbul'da bekar evinde kalan 2 polis ölü, 1 polis komada bulundu

İstanbul'da bekar evinde kalan 2 polis ölü, 1 polis komada bulundu

01.04.2016 - 15:22 | Son Güncellenme:

Küçükçekmece Halkalı'da bulunan Orkide Sİtesi'ndeki dairede kalan 3 polis memuru bu sabah göreve gitmedi. Küçükçekmece'deki bir evde 2 polis memuru ölü bulundu, durumu ağır olan polis memuru ise hastaneye kaldırıldı. Ölen polisleri Resul Uğur ve Çağrı Ozan Tatar olduğu belirlenirken yaralı polisin Semir Mısırlıoğlu olduğu anlaşıldı.

İstanbulda bekar evinde kalan 2 polis ölü, 1 polis komada bulundu

Alınan bilgiye göre, görev yerlerine gitmeyen 3 polis memurunun teknik takip sonucu Halkalı'da bulunan bir sitedeki evde olduğu tespit edildi. Dairenin kapısını açan polis ekipleri, 3 meslektaşlarının yerde yattığını görünce sağlık ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri, 2 polis memurunun hayatını kaybettiğini belirledi. Durumu ağır olan diğer polis memuru, hastaneye kaldırıldı.

Haberin Devamı

İstanbulda bekar evinde kalan 2 polis ölü, 1 polis komada bulundu

Polis memurlarının vücudunda herhangi bir darp veya yara izi olmadığı, zehirlenme ihtimali üzerinde durulduğu belirtildi.

Evde bulunan 3 polis memurunun farklı birimlerde görev yaptığı öğrenildi. Hayatını kaybeden polis memurlarının ölüm nedeni Adli Tıp Kurumu'nda yapılacak otopsi sonucu belirlenecek. Olay yeri inceleme ekipleri evde çalışmalarını sürdürüyor.

Kimlikleri belli oldu
Hayatını kaybeden polislerden Resul Uğur’un (29) Bahçelivler İlçe Emniyet Müdürlüğü’nde görevli olduğu, hayatını kaybeden diğer polisin ise Güngören Şehit Osman Kahraman Polis Merkezi’nde görevli Çağrı Ozan Tatar’ın (30) olduğu öğrenildi. Ağır yaralı olarak Kanuni Sultan Süleyman Hastanesi’ne kaldırılan Semih Mısırlıoğlu’nun (26) ise Gayrettepe Asayiş Şube Müdürlüğü’nde görevli olduğu öğrenildi. Polis olayla ilgili soruşturmayı sürdürüyor.

Haberin Devamı

OLAY YERİNDEN İLK GÖRÜNTÜLER