Gündem İstanbul polisinde yeni atamalar

İstanbul polisinde yeni atamalar

21.01.2017 - 02:30 | Son Güncellenme:

İstanbul Emniyet Müdürlüğü bünyesinde yeni görevlendirmeler yapıldı. 19 ilçe, 41 şube ve 31 il emniyet müdür yardımcılığına yeni isimler atandı.

İstanbul polisinde yeni atamalar

İstanbul Emniyet Müdürü Dr. Mustafa Çalışkan il içi tayinleri belirledi. Buna göre 19 ilçe, 41 şube ve 31 il emniyet müdür yardımcılığı için yeni görevlendirme yapıldı.
İstihbarat Şubeden Sorumlu Emniyet Müdür Yardımcılığı kaldırılarak, bu görev direkt olarak Emniyet Müdürü Dr.Mustafa Çalışkan tarafından yürütülecek. Ayrıca, İstihbarat ve Terörle Mücadele Şube Müdürlerinde bir değişiklik yaşanmadı.
İstanbul Emniyet Müdürlüğü kendi bünyesinde İstanbul’u A-B-C olarak üç bölgeye ayırdı. Her bölgede bulunan ilçelerin başına da birer il emniyet müdürü yardımcısı atadı.
34 müdür yardımcısı
A Bölgesi tüm ilçelerden sorumlu İl Emniyet Müdürü Yardımcısı olarak Atalay Bahar, B Bölgesi tüm ilçelerden sorumlu İl Emniyet Müdürü Yardımcısı ve Uyuşturucu İle Mücadele Şube Müdürlüğünden sorumlu olarak Sinan Kökten, C Bölgesi tüm ilçelerden sorumlu İl Emniyet Müdürü Yardımcısı olarak ise Oğuz Çuhadar atandı.
Terörle Mücadele, Bomba İnceleme ve İmha ile Tanık Koruma Şube Müdürlüklerinden sorumlu İl Emniyet Müdür Yardımcılığı görevini Kadir Alçıkaya yürütecek. Organize, Mali, Kaçakçılık ile Göçmen Kaçakçılığı ve İnsan Ticareti ile Mücadele Şube Müdürlüklerinden sorumlu İl Emniyet Müdür Yardımcılığı görevini Gaffar Demir yönetecek. Asayiş, Çocuk Şube Müdürlüğü ve Olay Yeri İnceleme Şube Müdürlüklerinden sorumlu İl Emniyet Müdür Yardımcılığı görevine Ali Tuna Coşkun getirildi.
İstanbul Emniyet Müdürü Mustafa Çalışkan, bu atamalara göre 34 emniyet müdür yardımcısı ile görev yapacak.

Gazi müdüre yeni görev

İstanbul polisinde yeni atamalar


İstanbul Emniyet Müdürlüğü’ndeki yeni tayin ve terfi düzenlemeleri kapsamında Şişli Emniyet Müdürü Melih Ekici de terfi ederek Sultangazi, Arnavutköy ve Gaziosmanpaşa’da sorumlu İl Emniyet Müdür Yardımcısı oldu. Ekici, 15 Temmuz darbe girişiminin yaşandığı gece TRT İstanbul Bölge Müdürlüğü’nü basan darbecilere ilk müdahaleyi yapmıştı. Aracına yüzlerce kurşun isabet eden Ekici, çatışmada yaralanmış yaklaşık iki hafta hastanede tedavi gördükten sonra taburcu edilmişti.