Gündem İstanbul Sokakları 4. yeni bölümde neler olacak?

İstanbul Sokakları 4. yeni bölümde neler olacak?

06.05.2016 - 14:11 | Son Güncellenme:

Show Tv ekranlarının çiçeği burnunda dizisi İstanbul Sokakları izleyicileri ekrana kilitlemeye devam ediyor. Yayınlandığı ilk günden bu yana büyük ilgi gören İstanbul Sokakları'nda neler olacak? İşte merak edilen tüm soruların cevapları ve İstanbul Sokakları detayları...

İstanbul Sokakları 4. yeni bölümde neler olacak

Başrollerini; Gizem Karaca, Caner Cindoruk, Rıza Kocaoğlu ve Naz Elmas paylaşıyor. dizinin kadrosunda Derya Alabora, Mehmet Çevik, Yıldız Kültür, Mine Teber ve Sitare Akbaş da yer alıyor. İlgi ile takip edilen dizi İstanbul Sokakları 4. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. İşte son gelişmeler...

Haberin Devamı

İSTANBUL SOKAKLARI SON BÖLÜM ÖZETİ

“İstanbul Sokakları”nın 2. Bölümünde; Nazlı'nın babası Refik kızını yaşatmak için katil olmayı göze alır. Hem kendini hem de daha önceden Nazlı'nın durumuna üzülüp kalbini bağışlamış olan patronu Şükriye Hanım'ı öldürmek için bilerek bir araba kazası yapar. Arabanın frenleriyle oynamıştır. Şükriye Hanım ölür ama Refik kurtulmuştur.

İstanbul Sokakları 4. yeni bölümde neler olacak

Ömür boyu bu vicdan azabıyla yaşayacak ve bu sırrı kimseye söylemeyecektir. Nazlı ikinci bir şans elde etmiş olmanın verdiği heyecanla hemen aşık olduğu adama yani Fırat'a koşar. Ancak Fırat Nazlı'yı reddeder çünkü bir ay önce birden bire ortadan kaybolmuştur. Artık tek derdi vardır Fırat'ın; annesinin katilini bulmak. Bunun için de gideceği ilk kişi Cemil olacaktır.

Haberin Devamı

İstanbul Sokakları 4. yeni bölümde neler olacak

Gold Film'in yapımcılığını üstlendiği "İstanbul Sokakları"nın başrollerini; gizem karaca, Caner Cindoruk, Rıza Kocaoğlu ve Naz Elmas paylaşıyor. Dizinin zengin oyuncu kadrosunda ise Derya Alabora, Mehmet Çevik, Yıldız Kültür, Mine Teber ve Sitare Akbaş yer alıyor.

İSTANBUL SOKAKLARI 4. BÖLÜM 1. FRAGMAN

İSTANBUL SOKAKLARI 4. BÖLÜM 2. FRAGMAN

OYUNCULAR
Gizem Karaca
Caner Cindoruk
Rıza Kocaoğlu
Naz Elmas
Derya Alabora
Mehmet Çevik
Yıldız Kültür
Mine Teber
Sitare Akbaş