Gündem İstanbul’un göbeğinde iki kadın cinayeti!

İstanbul’un göbeğinde iki kadın cinayeti!

31.01.2016 - 02:30 | Son Güncellenme:

Küçükçekmece’de Nurcan Arslan adlı bir kadın ayrılmak istediği sevgilisi Melih B. tarafından 10 kurşunla öldürüldü. Kağıthane’de ise Barış Turhan, bir kafede tartıştığı boşanma aşamasında olduğu eşi Bahar Turhan’ı vurup canına kıydı

İstanbul’un göbeğinde iki kadın cinayeti

İstanbul Küçükçekmece’de, Nurcan Arslan adlı kadın, ayrılmak istediği sevgilisi tarafından vurularak öldürüldü. Görgü tanıklarının ifadelerine göre dün saat 11:00 sıralarında Halkalı’da arkadaşlarıyla kahvaltı yapmak için evden çıktığı öğrenilen 40 yaşındaki Nurcan Arslan, yanına gelen ve bir süre tartıştığı bir kişi tarafından kurşun yağmuruna tutuldu.

Haberin Devamı

Silahlı saldırı sonucu 10 kurşun yarası alan Nurcan Arslan kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. Silahlı saldırgan ise olay yerinden kaçtı. Polis tarafından olaydan sonra başlatılan soruşturmada Arslan’ın bir süredir arkadaşlık yaptığı Melih B. adlı kişiden ayrılmak istediği bu nedenle aralarında tartışmalar yaşandığı tespit edildi. Polis olaydan sonra ortadan kaybolan şüpheliyi yakalamak için çalışma başlatırken, Küçükçekmece Emniyet Müdürlüğü’ne gelen şüpheli Melih B. teslim oldu. Arslan’ı öldürdüğünü itiraf eden Melih B.’nin bir anlık öfkeye kapıldığını söylediği öğrenildi. Şüphelinin işlemlerinin Küçükçekmece ilçe emniyet müdürlüğünde sürdüğü olayla ilgili soruşturmanın devam ettiği öğrenildi.

Haberin Devamı


Konuşmaya silahla gitti

Öte yandan yine İstanbul’da Kağıthane’de bir kafede tartıştığı karısını öldüren kişi intihar etti.

Olay Kağıthane Seyir Caddesi üzerindeki bir kafede dün saat 16:00 sıralarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre boşanma aşamasında olan Barış Turhan ile Bahar Turhan (34) konuşmak için bir kafede buluştu. Çiftin konuşması tartışmaya dönüşünce Barış Turhan, yanında bulunan tabancayla kafede eşi Bahar Turhan’ı vurdu. Turhan ardından kendi başına da ateş etti. Ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan Bahar Turhan ve Barış Turhan kurtarılamadı.

Yazarlar