Gündem İstanbul Valisi Şahin'den ilk açıklama! "Nişantaşı iddiaları asılsız"

İstanbul Valisi Şahin'den ilk açıklama! "Nişantaşı iddiaları asılsız"

19.03.2016 - 12:04 | Son Güncellenme:

İstanbul Valisi Vasip Şahin, Beyoğlu'nda kaymakamlık önünde canlı bomba saldırısı meydana geldiğini belirterek, olayda canlı bombayla birlikte 5 kişinin hayatını kaybettiğini, 3'ü ağır 20 kişinin yaralandığını bildirdi. Şahin "Nişantaşı'nda Bayrampaşa'da bombaların patladığı sosyal medyada konuşuluyor. Bunlar asılsızdır" dedi

İstanbul Valisi Şahinden ilk açıklama Nişantaşı iddiaları asılsız

İstanbul Valisi Vasip Şahin, Beyoğlu'nda kaymakamlık önünde canlı bomba saldırısı meydana geldiğini belirterek, olayda canlı bombayla birlikte 5 kişinin hayatını kaybettiğini, 3'ü ağır 20 kişinin yaralandığını bildirdi.

Haberin Devamı

Şahin, AA muhabirine yaptığı açıklamada, saat 11.00 civarında İstiklal Caddesi üzerindeki Beyoğlu Kaymakamlığı binasının önünde canlı bomba saldırısı meydana geldiğini söyledi.

Saldırıda canlı bombanın yanı sıra 5 vatandaşın hayatını kaybettiğini bildiren Şahin, patlamada 3'ü ağır 20 kişinin yaralandığını kaydetti. İstanbul Valisi Şahin, saldırıya ilişkin detaylı açıklamanın incelemelerin ardından yapılacağını aktardı.

Bu arada, yaralılar Şişli Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi, Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesi, Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesi ve Alman Hastanesi'ne kaldırılarak, tedavi altına alındı.

"Nişantaşı, Bayrampaşa iddiaları asılsız!"

İstanbul Beyoğlu'nda canlı bomba saldırısının hemen ardından sosyal medya sitelerinde Nişantaşı ve Kadıköy'de de patlama olduğu iddiaları ortaya atıldı. İstanbul Valisi Vasip Şahin de vatandaşlardan bu iddialara rağbet etmemelerini istedi.

Yazarlar