Gündem İstanbullu Gelin 16. bölüm sezon finali fragmanı yayınlandı!

İstanbullu Gelin 16. bölüm sezon finali fragmanı yayınlandı!

09.06.2017 - 14:28 | Son Güncellenme:

STAR TV'nin sevilen dizisi İstanbullu Gelin sezon finali yapıyor. Dün akşam 15. son bölümü ile ekrana gelen dizinin yeni bölüm fragmanı da son bölümün hemen ardından yayınlandı. Süreyya gerçeklerle yüzleşecek. Faruk'un geçmişini öğrenecek olan Süreyya ne yapacak? İşte İstanbullu Gelin 16. bölüm fragmanı...

İstanbullu Gelin 16. bölüm sezon finali fragmanı yayınlandı

İstanbullu Gelin 15. bölümde Esma, Adem ile görüşmesinin ardından geçmişini sorgulamaya karar veriyor. İstanbullu Gelin 15. bölümde Esma'yı zor günler bekliyor. Dün akşam son bölümü yayınlanan İstanbullu Gelin'in 16. yeni bölüm fragmanı da son bölümün hemen ardından yayınlandı.

Haberin Devamı

İstanbullu Gelin 16. bölümü ile Sezon Finali yapacak. Sürayya gerçekleri öğreniyor...

İSTANBULLU GELİN 16. BÖLÜM FRAGMANI

İSTANBULLU GELİN SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Esma ve Adem yüzleşmesi Esma’nın geçmişini sorgulamasına neden olur. Oğulları için şimdi her zamankinden daha güçlü olmak zorundadır. Fikret, Adem’in gözaltına alınmasıyla şoktadır. Bu durum Fikret ve Faruk’u bir kez daha karşı karşıya getirir. Babası hakkında konuşulanları duyan Emir için hiçbir şey eskisi gibi olmayacaktır. Dilara ile görüşen Süreyya ise sarsıcı bir gerçekle karşı karşıyadır.

Süreyya, Faruk’u Begüm’ün evinde görünce merakla bir açıklama bekler. Faruk ise artık her şeyi anlatmak için doğru zamanın geldiğini düşünmektedir. Begüm’ün müdahalesi ile ortamdaki gerilim çözülür.

Haberin Devamı

Murat yürüyememe ihtimali nedeniyle içine kapanmıştır. Esma ise kaza sonrasında üzerlerinde dolaşan uğursuzluğu savuşturmak için kurşun döktürür.

Adem, Dilara ile ciddi düşündüğünü kanıtlamak için Dilara’yı annesi ile tanıştırır. Bu sırada Süreyya’da Adem’in müzik okuluna ortak olduğunu öğrenir. İki eski dost arasında söylenen yalandan kaynaklanan büyük bir güven sorunu oluşur. Süreyya’nın Dilara’yı affetmesi kolay olmayacaktır.

İpek ise Fikret ile Adem ortaklığından tedirgindir, Faruk’la konuşmaya karar verir. Faruk, Adem ile ilgili yaptırdığı araştırma sonucunda kaçak mazot işini öğrenerek hamlesini yapar. Adem’in filosuna yapılan baskın sonucunda Adem gözaltına alınır. Adem’in hamlesi ise yeni olaylara gebedir.