Gündem İstanbullu Gelin 20. yeni bölümünde Faruk boşanmayı kabul ediyor!

İstanbullu Gelin 20. yeni bölümünde Faruk boşanmayı kabul ediyor!

06.10.2017 - 09:06 | Son Güncellenme:

İstanbullu Gelin son bölümüyle dün akşam yayınlandı. Başrollerinde Aslı Enver ve Özcan Deniz'in yer aldığı İstanbullu Gelin dizisinde Faruk ve Süreyya aşkı yol ayrımına geldi. Merakla beklenen İstanbullu Gelin 20. yeni bölüm fragmanı da yayınlandı.

İstanbullu Gelin 20. yeni bölümünde Faruk boşanmayı kabul ediyor

İstanbullu Gelin 20. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Başrollerinde Aslı Enver, Özcan Deniz, İpek Bilgin, Salih Bademci, Dilara Aksüyek, ve Fırat Tanış gibi isimlerin yer aldığı İstanbullu Gelin'de bu hafta Faruk ve Süreyya yol ayrımına gelir. Konaktakiler yaşananlar karşısında sessizliğini bozar ve özenle kurdukları oyunu devreye sokarlar.

Haberin Devamı

İSTANBULLU GELİN 20. YENİ BÖLÜM FRAGMANI

İSTANBULLU GELİN SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Bir yol ayrımına gelen Faruk ve Süreyya geri adım atmamakta oldukça kararlıdırlar. Bu duruma seyirci kalmak istemeyen konak sakinleri özenle hazırladıkları oyunu devreye sokarlar. Garip’in şaşırtıcı sözleri Esma’nın onunla ilgili kesin yargılarını gözden geçirmesine sebep olur. Faruk, bir yandan Süreyya’nın hamlelerini çözmeye çalışırken bir yandan da Adem’i kontrol altına tutmaya çalışmaktadır. Ancak Adem kimsenin cesaret edemeyeceği bir intikam planını uygulayarak herkesi şok edecektir.

Yayın Günü: Cuma
Yayın Saati: 20.00

Yazarlar