Gündem İstanbullu Gelin 30. bölüm fragmanı için heyecanlı bekleyiş...

İstanbullu Gelin 30. bölüm fragmanı için heyecanlı bekleyiş...

15.12.2017 - 09:23 | Son Güncellenme:

İstanbullu Gelin 29. bölümü dün akşam ekrana geldi. Süreyya ve Faruk arasında yeni bir kriz çıkıyor. Faruk bu problemi aşabilecek mi? İstanbullu Gelin son bölümde Adem babasının mektubunu gördü mü? Yeni bölüm fragmanı heyecanla bekleniyor.

İstanbullu Gelin 30. bölüm fragmanı için heyecanlı bekleyiş...

STAR TV'nin sevilen dizisi İstanbullu Gelin yeni bölümü ile izleyici karşısına çıktı. Cuma akşamlarının vazgeçilmezi haline gelen dizinin yeni bölümünde Süreyya ve Faruk arasında kıskançlık krizi çıkıyor.

Haberin Devamı

İSTANBULLU GELİN 30. BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

İstanbullu Gelin 30. yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Dizinin yeni bölüm fragmanı yayınlanır yayınlanmaz haberimizin içeriğinde bulabilirsiniz.

İSTANBULLU GELİN 29. BÖLÜMDE NELER OLDU?

Süreyya ve Faruk Aşkında Yeni Kriz...

Gördüğü fotoğraf sonrası çileden çıkan Süreyya’nın yaptığı şeyler Faruk’a cehennem azabı yaşatır. Akif’in büyük bir cesaretle yaptığı hamle Senem’i şok eder. Ortaya çıkan bir mektup geçmişin hiç de sanıldığı gibi olmadığını ortaya çıkarır. Adem’in tanıklık ettiği şeyler ona Boranlarla ilgili geniş hareket alanı kazandırır. Faruk ve Süreyya’nın Emir’le olan programları oldukça can sıkıcı bir şekilde sonlanır. Esma kendine ne kadar hâkim olmaya çalışsa da hayatının en önemli kararlarından birini verecektir.

Haberin Devamı

Yayın Günü: 15 Aralık Cuma
Yayın Saati: 20.00

İSTANBULLU GELİN 29. BÖLÜM 2. FRAGMANI

İSTANBULLU GELİN 29. BÖLÜM FRAGMANI

Yazarlar