Gündem İstanbullu Gelin son bölümde Esma yakalanıyor! 32. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

İstanbullu Gelin son bölümde Esma yakalanıyor! 32. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

29.12.2017 - 08:27 | Son Güncellenme:

İstanbullu Gelin son bölümü ile dün akşam ekrana geldi. 31. bölümü yayınlanan dizide Süreyya Can'ın gerçek duygularını öğrenince şok oluyor. Bu durumu Faruk'a yansıtmamaya çalışırken oldukça zorlanıyor. Esma ve Galip ise beklemedikleri anda birisine yakalanıyorlar. İstanbullu Gelin 32. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

İstanbullu Gelin son bölümde Esma yakalanıyor 32. bölüm fragmanı yayınlandı mı

STAR TV'nin ilgiyle takip edilen dizisi İstanbullu Gelin dün akşam herkesi ekran başına kilitledi. Süreyya Can ile ilgili gerçeği öğrenirken; Esma ve Garip de sürpriz bir isim tarafından fark ediliyor. İşte yeni bölümde yaşananlar.

Haberin Devamı

İstanbullu Gelin 32. bölüm fragmanı ise henüz yayınlanmadı.

İSTANBULLU GELİN SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Adem’in tehdidi Garip’i kendisi için çok zor bir karar almaya iter. Gelen bir haber Süreyya’nın aklının ucundan bile geçirmek istemeyeceği bir olasılığın gerçek olduğunu ortaya çıkarır. Faruk’un sezgilerinin ne denli doğru olduğu bir kez daha anlaşılır. Reyhan’ın aldığı bir davet onu hayatta en korktuğu şeyle karşı karşıya bırakır. Can sonuçları çok ağır olabilecek bir yüzleşme yaşamak zorunda kalır. Yeni yılın ilk saatlerinde ise tüm dengeleri değiştirecek bir sır hiç beklenmedik biri tarafından öğrenilecektir.

İSTANBULLU GELİN 31. BÖLÜM 2. FRAGMANI

İSTANBULLU GELİN 31. BÖLÜM FRAGMANI