Gündem İstanbullu Gelin yeni sezona başlıyor! Dizi kadrosuna kimler katıldı?

İstanbullu Gelin yeni sezona başlıyor! Dizi kadrosuna kimler katıldı?

28.08.2017 - 13:21 | Son Güncellenme:

STAR TV'nin parlayan dizilerinden İstanbullu Gelin şok edici bir bölümle sezon finali yapmıştı. Sevdiği adam Faruk ile yeni yeni arkadaş oldukları Begüm'ün önceden birlikte olduğu fotoğrafı gören Süreyya sonunda gerçeği öğrenmiş ve sessiz sedasız evi ve Faruk'u terk etmişti. En son havaalanında gördüğümüz Süreyya, yeni bölümde nereye gidiyor?

İstanbullu Gelin yeni sezona başlıyor Dizi kadrosuna kimler katıldı

Başrollerini Özcan Deniz ve Aslı Enver’in paylaştığı, yapımcılığını O3 Medya’nın üstlendiği, İstanbullu Gelin Yeni Sezon Eylül'de Star'da!

Haberin Devamı

Dizi ekibine iki sevilen isim daha katıldı; Tamer Levent ve Murat Aygen. Sürpriz rollerle izleyici karşısına çıkacak olan usta aktörler , canlandırdıkları karakterlerle İstanbullu Gelin’e yeni heyecanlar katacaklar.

Dizinin izleyicilerini soluksuz bırakan sezon finalinde; havalimanında gördüğümüz Süreyya’nın nereye gittiği, Faruk’u affedip affetmeyeceği ve tutku dolu aşklarının bu engeli de aşıp aşamayacağı büyük merak konusu.

İstanbullu Gelin, kadrosuna dahil olan yeni isimler ve heyecanı tırmandıran yeni sezon hikayesiyle Eylül’de Star’da..

İSTANBULLU GELİN YENİ SEZON FRAGMAN

İSTANBULLU GELİN SEZON FİNALİNDE NELER OLDU?

Süreyya ve Faruk aşkı büyük bir acıyla sınanıyor!

İstanbullu Gelin yeni sezona başlıyor Dizi kadrosuna kimler katıldı

Faruk sakladığı sır altında daha fazla ezilmek istememekte, Süreyya öğrendiği gerçek ve Faruk arasında kendini sıkışmış hissetmektedir. Esma dengeleri korumaya çalışırken, Adem sessizliğini bozmuş, son kozunu oynamak için harekete geçmiştir. Faruk ve Süreyya her şeyin hallolacağına inandıkları noktada ise büyük bir acıyla sınanacaklardır.

Yazarlar