Gündem İşte Benim Stilim All Star'da ilk elenen kim olacak-izle

İşte Benim Stilim All Star'da ilk elenen kim olacak-izle

04.09.2015 - 09:50 | Son Güncellenme:

Tv8 ekranında yeni bölümleri ile ekrana gelen İşte Benim Stilim All Star'da haftanın ilk eleme gecesi için geri sayım başladı. Bu akşam 5. bölümü ile ekrana gelecek olan İşte Benim Stilim All Star'da Cumartesi günü eleme gecesi yapılacak. İlk elenen kim olacak?

İşte Benim Stilim All Starda ilk elenen kim olacak-izle

Yarışmacılar “Eleme Gecesi” öncesi son konseptleri ile jüri karşısında!

Haberin Devamı

Yarışmacılar; en düşük puanı ve üzgün surat rozetini alamamak için yarışıyorlar. Üzgün surat rozeti alan yarışmacılar elenme gecesinde elenme heyecanı yaşayacak.

İşte Benim Stilim All Star’da son 3 sezonun en ses getiren yarışmacıları; Özden Cerrahoğlu, Aycan/Nurcan Şencan, Çiğdem Çelik, Ezgi Ünal, Emel Özkızıltaş, Ayşenur Balcı, Tuğçe Ergişi, Nazlı Kayaaslan, Ayşegül Doğan, Gülşah Yılmaz, Gizem Güler, Ezgi Baylar, Nihal Candan ve Maria Surina podyuma çıkıp jüriyi etkilemeye çalışacaklar.

Nur Yerlitaş, Ivana Sert, Kemal Doğulu, Uğurkan Erez ve sunucusu Öykü Serter ile “İşte Benim Stilim All Star” hafta içi her gün yeni bölümleri ile TV8’de!

Eleme gesesinde farklı kostümlerle jüri karşına çıkacak olan yarışmacalardan birisi yarışmaya veda edecek. İşte Benim Stilim All Star'dan ilk elenen kim olacak?

Haberin Devamı

İlk eleme gecesinin konuk jürisi ise Fatih Ürek. İşte Benim Stilim All Star eleme gecesi 5 Ağustos Cumartesi saat 20.00'de Tv8'de..

İŞTE BENİM STİTLİM ALL STAR ELEME GECESİ FRAGMANI