Gündem İşte Benim Stilim All Star'da kim elendi?

İşte Benim Stilim All Star'da kim elendi?

18.09.2015 - 10:19 | Son Güncellenme:

TV 8 ekranlarında büyük ilgiyle takip edilen İşte Benim Stilim All Star eleme gecesi dün akşam gerçekleşti. Nefes kesen eleme gecesinde İşte Benim Stilim All Star'a bu hafta kim veda etti? Nazlı ve Tuğçe Jürinin karşısında eleme için çıktı. Merakla beklenen açıklama geldi. İşte o ayrıntılar...

İşte Benim Stilim All Starda kim elendi

Nur Yerlitaş, İvana Sert, Kemal Doğulu, Uğurkan Erez ve sunucu Öykü Serter’le İşte Benim Stilim All Star dün akşam Eleme Gecesi ile ekrana geldi. Peki İşte Benim Stilim All Star’dan kim elendi? (Nazlı mı? Tuğçe mi?)

Haberin Devamı

Bu haftaki konsept; DANS.


İşte Benim Stilim All Star eleme gecesinde Nazlı ve Tuğçe Jürinin karşısında eleme için çıktı.

Jüri Üyelerinin yaptığı oylama sonucu Tuğçe yarışmaya veda eden isim oldu.

TUĞÇE ERGİŞİ KİMDİR?


1989 İstanbul doğumludur. Renkli giysiler giymeyi çok seviyormuş özellikle pembe renkli olanları. Kıyafetlere aşırı düşkünlüğü varmış. Hayali genç yaşta anne olmak ve mutlu mesut bir yuva kurmakmış.

Tiyatro ve Oyunculuk bölümü mezunu olan yarışmacı, Mehmet Ali Erbil'in sunduğu "Şaşırtmali" yarışmasında hosteslik ve "Açıl Susam Açıl" yarışmasında sunuculuk yapmıştır. Ayrıca bazı markaların ürün tanıtımında modellik yapmıştır.

Tuğçe Ergişi 1 metre 76 santim boyunda ve 48 kilodur. Göz rengi ela ve saç rengi kahverengidir.

İşte Benim Stilim All Starda kim elendi

Haberin Devamı

RİSKE GİREN İSEMLER KİMLERDİ?

Eleme gecesinde risk altında olan iki isim belli oldu. Günün en kötü giyinenini ve eleme potasına giren isimler Nazlı Hamarat ve Tuğçe Ergişi oldu. Jürinin seçimi sonucu risk altındaki isim Tuğçe Ergişi oldu. İşte o anlar..