Gündem İşte Benim Stilim ünlüler kadrosu belli oldu! - İzle

İşte Benim Stilim ünlüler kadrosu belli oldu! - İzle

21.12.2015 - 10:52 | Son Güncellenme:

Türkiye'nin en şık, en stil, en havalı yarışma programı İşte Benim Stilim'de All Star sezonunun yavaş yavaş sonuna geliyoruz artık. Uzun bir tünelin sonunda ışığı görmelere benzer bir heyecan yaşadığımız gecenin adı yarı final izleyiciyi ekrana kilitledi. İşte Benim Stilim All Star yarı finalinde neler yaşandı?

İşte Benim Stilim ünlüler kadrosu belli oldu - İzle

TV 8 ekranların heyecan dolu yarışma programı İşte Benim Stilim yeni sezon için ünlüler kadrosu belli oldu. İşte İşte Benim Stilim'e katılacak ünlüler...Sunuculuğunu Öykü Serter'in üstlendiği jüri koltuğunda ise Nur Yerlitaş, Ivana Sert ve Kemal Doğulu'nun yer aldığı reyting rekortmeni programda ünlüler kadrosu belli oldu. Porgramda yarışacak isimler şöyle:

Haberin Devamı

Survivor 2014 ve Survivor All star'da Yarışmacısı Serenay Aktaş
Survivor All Star finalisti Merve Aydın
Ütopya'dan yarışmacısı Kurretülayn Matur
Survivor ve Var Mısın Yok Musun yarışmacısı Gizem Hatipoğlu
Nil Karataş
Mehtap Yılmaz
Asena
Simge Tertemiz

Ekranların en sevilen moda yarışması İşte Benim Stilim All Star'da birbirinden stil ve renkli yarışmacılar jüri üyelerinin gözüne girebilmek için tüm hünerlerini sergiliyorlar.

Büyük ödül 150 bin TL'yi kazanabilmek için verilen bu mücadelede ayları, haftaları, günleri bir bir devirdik ve geldik o son durağa, son vedalara. 2 Yarışmacının veda ettiği ve ardından finale doğru gideceğimiz yolun adı ise Büyük Final.

All Star Kızları yarı final gecesinde ''Finalist olanlar ve olmak için yanıp tutuşanlar'' olarak ikiye ayrıldılar. Finalistler adeta zaferlerini kutlarcasına Roman konseptinde şakır şakır göbek atarken, eleme potasındaki isimler Ayşenur Balcı, Ezgi Ünal, Nihal Candan ve Sima Şerafettinova finale kalabilmek için kıyasıya yarıştılar ve ikonlar konseptiyle sahneye çıktılar.

İşte Benim Stilim All Star 95. bölüm (18/12/2015) TIKLA İZLE

Podyumda bütün bunlar olup biterken sahneyi cümbüşe çeviren; şarkılar, çalgılar, danslarla ve ille de Roman olsun dedirtecek bir şenlik yaşandı. Vur patlasınlı, çal oynasınlı yarı final gecesine Ahır Kapı Roman Orketsrası, Emre Kaya katıldı.

İşte Benim Stilim ünlüler kadrosu belli oldu - İzle


Eleme Potasındaki Yarışmacılar Podyumda

Hafta boyunca en fazla üzgün surat alan 4 yarışmacı Ayşenur Balcı, Ezgi Ünal, Nihal Candan ve Sima Şerafettinova podyuma çıkan ilk isimler oldu. Yarı Final haftası nedeniyle bu kez arkadaşları tarafından kurtarılma durumu yoktu. Hal böyle olunca da eleştiriler fazla oldu. Özellikle Sima'nın ikon olarak seçtiği Jennifer Lopez karakteri oldukça tepki topladı. Sima'nın Jennifer Lopez'e fizik olarak hiç benzemediğini iddia eden yarışmacılarla Sima tek tek tartıştı, kendini savundu.

İşte Benim Stilim ünlüler kadrosu belli oldu - İzle


Çiğdem Çelik Kobra Murat ile Podyumda

Konsept Roman olunca Çiğdem'in tercihi Romanların ünlü siması Kobra Murat'tan yana oldu. Sahneye Kobra ile çıkan Çiğdem'in şovu oldukça beğenilirken, Kobra Murat'da neşesi ve sahneye şovuyla beğeni topladı. Çiğdem'e gelen eleştirilerden biri de Çiğdem'in Kobra Murat'ın gölgesinde kaldığı düşüncesi oldu.

Gülşah Yılmaz Roman Gelini Oldu 10 Bin TL'yi Kazandı

Gülşah Yılmaz podyuma ''Roman Gelini'' konsepti ile ve Roman ekibi ile çıktı. Gerek orkestrası gerekse de dansçılarıyla büyük beğeni topladı. Gerçek bir Roman düğünü havası yaşatan Gülşah Yılmaz hem yarışmacılar hemde jüriden tam not aldı. Haftanın ödülü 10 Bin TL'yi bu sezon 3. kez kazanan Gülşah programın ardından istebenimstilim.com'dan Değer Şahbaz'a duygularını anlattı.

Ezgi Ünal ve Sima Şerafettinova Veda Etti

Eleme potasındaki 4 isim Ayşenur Balcı, Ezgi Ünal, Nihal Candan ve Sima Şerafettinova finale kalabilmek için seçtikleri ikonları canlandırdı. Jürinin değerlendirmesinde 2 isim kurtarıldı. O isimler Ayşenur Balcı ve Nihal Candan olurken, Ezgi Ünal ve Sima Şerafettinova İşte Benim Stilim All Star'a yarı finalde veda ettiler.