Gündem İşte Benim Stilim birincisi Ezgi Ünal kimdir?

İşte Benim Stilim birincisi Ezgi Ünal kimdir?

17.06.2015 - 11:45 | Son Güncellenme:

Tv8 ekranında yayınlanan İşte Benim Stilim büyük finali ile birincisini seçti. İşte Benim Stilim birincisi kim oldu? Şaşırtan sms oylaması sonucu Ezgi Ünal birinci oldu. Peki İşte Benim Stilim birincisi Ezgi Ünal kimdir? İşte merak edilenler..

İşte Benim Stilim birincisi Ezgi Ünal kimdir

İşte Benim Stilim’in 12 Haziran Cuma akşamı yayınlanan sezon finalinde, yarışmanın finalistleri podyuma ellerinde çekle çıktılar.

Haberin Devamı

Yapılan SMS oylaması ile İşte Benim Stilim'in 3. sezonunun şampiyonu belli oldu. Şilan Makal ile birlikte son ikiye kalan Ezgi Ünal yarışmanın 3. sezonunun birincisi oldu ve 'Türkiye'nin en stil kadını' seçildi.

İşte Benim Stilim final gecesinin özel jüri konuğu Sinan Akçıl idi. Sinan Akçıl, İşte Benim Stilim’de seslendirdiği şarkılarıyla final gecesine ayrı bir renk kattı. Ivana Sert Latin Pop Jazz dans gösterisi ile büyülerken, Kemal Doğulu ise seslendireceği şarkı ile izleyenlere keyifli dakikalar yaşattı.

Büyük Final Gecesinde; birinci olmak için mücadele eden yarışmacılar, kendi seçtikleri kıyafetler ile geceye katıldılar, jüri üyelerinin beğenisini kazanmak için kıyası yarıştılar.

Ivana Sert Latin Pop Jazz dans gösterisi ile büyüledi. Kemal Doğulu ise seslendireceği şarkı ile izleyenlere keyifli dakikalar yaşattı.

Haberin Devamı

İşte Benim Stilim'de yarışmayı kazanan isim 100 bin liralık büyük ödülün sahibi oldu. Öykü Serter İşte Benim Stilim birincisini canlı yayında noterden teslim aldığı zarftan açıkladı.

İşte Benim Stilim 3. sezon finalinde SMS oylaması sonuçlarına göre birinci , ikinci ve üçüncü olan isimler kimler?

1. olan isim Ezgi Ünal oldu. Ezgi Ünal 100 bin liralık ödülü kazanıp İşte Benim Stilim 3. sezon birincisi oldu.

2. olan isim Şilan Makal oldu

3. olan isim Çağla Çetinöz oldu

4. olan isim Serpil Gülşah Yılmaz oldu.

5. olan isim Zeynep Karaca oldu

İşte Benim Stilim birincisi Ezgi Ünal kimdir

EZGÜ ÜNAL KİMDİR?

Ezgi Ünal gibi sevgilisi de modellik yapıyor. Ezgi Ünal 'ın İşte Benim Stilim yarışması ilk deneyimi değil. Ezgi Ünal daha önce 'Alabora' isimli televizyon yarışmasında yer almıştı.

Ezgi Ünal ile bugün birlikte olduğu sevgilisi Savaş Kıran o yarışmadan tanışıyor. O zamanlar Savaş Kıran'ın başka bir sevgilisi vardı. İkili yarışma sırasında yakınlaşınca Savaş Kıran , Ezgi Ünal için sevgilisini terketmişti.

Ezgi Ünal moda tasarımı üzerine eğitim almış. 26 yaşındaki Ezgi Ünal aslen Ipartalı. Ezgi Ünal'ın İşte Benim Stilim yarışmasında birincili oldu. Aslında öyle bayılacak bir tarzı yada sürprizlerle dolu bir stili yok. Sadece 'stil' sahibi olmayanların içinde 'kötünün iyisi' olarak öne çıkmış görünüyor.