Gündem İşte Benim Stilim'de bu hafta kim elenecek? - İzle

İşte Benim Stilim'de bu hafta kim elenecek? - İzle

03.03.2016 - 08:58 | Son Güncellenme:

Tv8'in vazgeçilmez moda programı İşte Benim Stilim 6. Sezonda rekabetin dozu her geçen gün daha da artıyor. Yarışmacılar taraflarını iyice netleştirirken bir yandan da jüriye kombinlerini beğendirmeye çalışıyor. Peki İşte Benim Stilim'de bu hafta kim elenecek?

İşte Benim Stilimde bu hafta kim elenecek - İzle

Ekranların sevilen yarışma programı İşte Benim Stilim 6. Sezonda rekabetin dozu her geçen gün daha da artıyor. Yarışmacılar taraflarını iyice netleştirirken bir yandan da jüriye kombinlerini beğendirmeye çalışıyor. Bu hafta İşte Benim Stilim'den kim eleneceği şimdiden merak konusu oldu?

Haberin Devamı

“KOMBİNLERİNİ GÜLŞAH YILMAZ YAPIYOR”

Beyaz bir tulum ve pembe etol ile podyuma çıkan Meral Avcı arkadaşlarının yine sert eleştirilerine maruz kaldı. Zeynep Vuran, “Kombinini hiç beğenmedim, ben bir kaç gün sonra beyaz bir kombin yapacağım, kombin nasıl yapılır bak öğren” dedi. Yorumlar karşısında sakinliğini koruyan Meral, Selay Topçuoğlu’nun yorumunu aynı sessizlikte dinleyemedi. Selay “Kombinlerini kendi yapmıyor, yardım alıyor” dedi. Meral jüri karşısına geçtiğinde Nur Yerlitaş konuyu tekrar gündeme getirdi. Selay’a “ Meral’e kombinlerinde kim yardımcı oluyor” diye sordu. Selay “Gülşah Yılmaz yardım ediyor” diye cevap verdi. Konuya açıklık getiren Nur Yerlitaş “ Gülşah Yılmaz burada görevli , kombinlerinize yardım etmekle görevli” diye cevapladı. Selay “ Meral sürekli Gülşah’ın peşinde bize sıra gelmiyor” diye cevapladı. Jürinin isteği üzerine Gülşah Yılmaz podyuma çıktı. Konuyu Gülşah Yılmaz’dan dinleyen Nur Yerlitaş, Meral Avcı’ya hak verdi. Gülşah Yılmaz ise “ Ben herkesin kombinlerinde yardımcı oluyorum. Kim benden destek isterse fikrimi paylaşıyorum” dedi.

Haberin Devamı

NUR YERLİTAŞ BOMBAYI PATLATTI

Nur Yerlitaş, Zeynep Vuran podyumdayken “ Elimde bir bomba var, patlatayım mı? İçlerinden bir tanesi Hakan Akkaya hergün gri bir kazak giyiyor. Bunu da diyen Yeşim Aydın” dedi ... Bu sözler üzerine sinirlenen Yeşim “Pardon” diye Nur Yerlitaş’a sordu. Nur Yerlitaş “ Sen bana pardon diyemezsin” diye sinirlendi. Hakan Akkaya “ Sen böyle bir şey söyledin mi Yeşim” diye sordu. “Kesinlikle hayır” diyen Yeşim diğer arkadaşlarına “Arkadaşlar ben böyle bir cümle kurdum mu” diye sordu. Bahar Candan’ın jüriye verdiği bu dedikodu yüzünden yarışmacılar arasında da gerginlik yaşandı. Yağmur Taktaş, Yeşim’in böyle bir şey söylemediğini olayın asılsız olduğunu söylemesi ile konu kapandı.

Yazarlar