Gündem İşte Benim Stilim'de bu hafta kim elenecek?

İşte Benim Stilim'de bu hafta kim elenecek?

07.04.2016 - 14:28 | Son Güncellenme:

TV8 ekranının en beğenilen yarışması İşte Benim Stilim'de bu hafta yeni bir eleme heyecanı yaşanacak. Bugün akşam ekrana gelecek olan İşte Benim Stilim'de büyük final ile izleyiciyi ekrana kitleyecek. Yarışmacılar yeni bir konseple jürinin karşısına çıkacak. Peki İşte Benim Stilim'de bu hafta kim elenecek?

İşte Benim Stilimde bu hafta kim elenecek

Tv8 ekranların sevilen yarışma programı İşte Benim Stilim'de bu hafta kim elenecek? merak konusu oldu. Sunuculuğunu Öykü Serter’in üstlendiği İşte Benim Stilim programında Ivana Sert, Uğurkan Erez, Nur Yerlitaş ve Hakan Akkaya jüri koltuğunda yer alıyor. Nefes kesen sahneleriyle izleyiciyi ekrana kilitleyen İşte Benim Stilim yarışma programı bu hafta büyük finale gidiyor. Büyük final öncesi yarışmacıların son günleri oldukça gergin geçiyor.

Yayınlandığı ilk günden beri büyük ilgiyle izlenen İşte Benim Stilim'de heyecan kaldığı yerden devam ediyor. Yarışmacılar son günlerinde kıyasıya rekabete devam ediyor. İşte Benim Stilim'de bu hafta yayınlanacak gala gecesi bölümünde jürilerin oyları doğrultusunda yarışmaya veda eden isim belli olacak. Peki Büyük ödül kimin olacak? İşte Benim Stilim yeni bölümü ile 8 Nisan 2016 Cuma akşamı Tv8'de.

İŞTE BENİM STİLİM'DE GEÇTİĞİMİZ HAFTA KİM ELENDİ?

Haberin Devamı

Geçtiğimiz hafta ekrana gelen İşte Benim Stilim eleme gecesinde konuk isim başarılı şarkıcı İrem Derici oldu. İşte Benim Stilim 1 Nisan saat 23. 15'te yayınlanan yeni sezonun 8. Eleme gecesinde neler yaşandı?

Jürisinde Nur Yerlitaş, İvana Sert, Hakan Akkaya ve Uğurkan Erez yeraldığı Öykü Serter’in sunuculunu yaptığı “İşte Benim Stilim Yeni Sezon Eleme Gecesi”nde Öykü Serter yarışmanın haftaya final yapacağını söyledi.

Gala gecesinin konsepti Avangart oldu. Yarışmacıların dikkat çekici giyimleri geceye damga vurdu.

İşte benim Stilim de her hafta yapılan eleme gecesinde birinci olan kişi 5.000 TL’lik büyük ödülü kazanıyor.

İşte Benim Stilim 8. Haftasında yüksek puanlar alarak puan sıralamsına göre birinci olan Selay Topçuoğlu 5.000 TL’nin sahibi oldu.

Haberin Devamı

Elemeye çıkan yarışmacılar Bahar Candan, Yağmur Taktaş, Zeynep Vuran ve Berrak Deniz oldu. İşte Benim Stilim 8. Gala gecesinde iki isim eleneceği daha önce açıklanmıştı. Elenen isimler Zeynep Vuran ve Berrak Deniz oldu.