Gündem İşte Benim Stilim'de bu hafta kim elenecek?

İşte Benim Stilim'de bu hafta kim elenecek?

05.04.2016 - 16:27 | Son Güncellenme:

TV8 ekranlarının sevilen moda programı İşte Benim Stilim yeni bölümde neler olacak merak konusu. Geçen hafta yapılan eleme gecesinden sonra İşte Benim Stilim'de bu hafta kim elenecek? İşte Benim Stilim yeni bölüm fragmanı ve son detaylar haberimizde...

İşte Benim Stilimde bu hafta kim elenecek

Sunuculuğunu Öykü Serter’in üstlendiği programda Ivana Sert, Uğurkan Erez, Nur Yerlitaş ve Hakan Akkaya jüri koltuğunda yer alıyor. Yarışmacılar, Türkiye’nin en zorlu jüri üyelerinden geçer not almak için kıyasıya yarışıyor.

Haberin Devamı

İşte Benim Stilim 6. Sezon 07 Nisan 2016 Perşembe günü yayınlanacak olan 52. bölümünde neler yaşanacak? Yağmur Taktaş, Ayshan Ojaghverdiyeva'nın neden marjinal olamadığını söyledi? Bahar Candan neden Ayshan'ın Yağmur'dan daha tarz olduğunu savundu? Nur Yerlitaş neden bu sezon yarışmacılarının gelmiş geçmiş en kötü yarışmacılar olduğunu söyledi? Meral Avcı neden Yağmur'un oynadığını iddia etti? Selay Topçuoğlu neden Meral'in her şeye bahane bulduğunu iddia etti? Tüm bu soruların cevabı bugün belli olacak.

İşte Benim Stilimde bu hafta kim elenecek

İŞTE BENİM STİLİM 52. BÖLÜM FRAGMANI

İŞTE BENİM STİLİM 1 NİSAN'DA KİMLER ELENDİ?

Gala gecesinin konsepti Avangart oldu. Yarışmacıların dikkat çekici giyimleri geceye damga vurdu.

İşte benim Stilim de her hafta yapılan eleme gecesinde birinci olan kişi 5.000 TL’lik büyük ödülü kazanıyor.

Haberin Devamı

İşte Benim Stilim 8. Haftasında yüksek puanlar alarak puan sıralamsına göre birinci olan Selay Topçuoğlu 5.000 TL’nin sahibi oldu.

Elemeye çıkan yarışmacılar Bahar Candan, Yağmur Taktaş, Zeynep Vuran ve Berrak Deniz oldu. İşte Benim Stilim 8. Gala gecesinde iki isim eleneceği daha önce açıklanmıştı. Elenen isimler Zeynep Vuran ve Berrak Deniz oldu.

İşte Benim Stilimde bu hafta kim elenecek

İŞTE BENİM STİLİM YARIŞMACILARI

Özge Sarı, Tuğba ildiz, Dicle Turgal, Melike Çamlıoğlu, Dilara Rabiya Yaşar, Meral Avcı, Esin Çepni, Yağmur Taktaş, Selay Topçuoğlu, Bahar Candan, Yeşim Aydın, Ayshan Ojaghverdiyeva, Damla Okuklu..