Gündem İşte Benim Stilim'de elenen isim belli oldu!

İşte Benim Stilim'de elenen isim belli oldu!

25.11.2016 - 14:43 | Son Güncellenme:

İşte Benim Stilim yeni sezona fırtına gibi girdi. TV8 ekranlarında yayınlanan İşte Benim Stilim'de elenen isim belli oldu. İşte Benim Stilim'de jüri oyları neticesinde hangi isim birinci oldu ve hangi isim elendi. İşte tüm merak edilen soruların yanıtları...

İşte Benim Stilimde elenen isim belli oldu

İşte Benim Stilim kaldığı yerde devam ediyor. Bugün eleme heyecanı yaşanıyor. Final sürprizi ise Kerimcan Durmaz. İşte Benim Stilim haftanın finali izleyenleri ekrana kilitliyor. İşte Benim Stilim yarışmasında elenen isim...

Haberin Devamı

İŞTE BENİM STİLİM FİNAL BÖLÜMÜ İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Öykü Serter'in sunumu ile İşte Benim Stilim Tv8'de ekrana gelmeye devam ediyor. Programın jüri üyeleri yine Nur Yerlitaş, Ivana Sert, Kemal Doğulu ve Uğurken Erez olurken haftanın finalinde Kerimcan Durmaz'ın konuk jüri üyesi oldu. 13 bayan yarışmacı Türkiye’nin en tarz kadını ünvanını elde etmek için kıyasıya yarıştığı İşte Benim Stilim'in galası 27 Kasım Pazar 15:00'da TV8'de ekranlara geldi.

Yarışmacılar, her hafta kendilerine verilecek olan 1.500 TL ile haftanın konseptine en uygun kıyafetleri bulup almaya çalışır. Haftalar ilerledikçe dolaplarında birikenkıyafetleri de kombinleyerek, haftalık bütçelerinden artırdıkları parakendilerine kalacağından ekran karşısındakilere ucuz ama doğru giyinebilmenin tüyolarınıverilecektir.

Haberin Devamı

İŞTE BENİM STİLİM'DE HANGİ İSİM ELENDİ?

İşte Benim Stilim’den kim elenecek sorusunun yanıtı belli oldu. Haftanın birincisinin Niran Yalaz olduğu İşte Benim Stilim'de, elenen isim Çağla oldu. Eleme gecesine konsept kıyafetiyle çıkan yarışmacılar, 5’er puan üzerinden jüri tarafından değerlendirildi.

İŞTE BENİM STİLİM GALA GECESİ FRAGMANINI İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ.

Eleme gecesi podyuma konsept kıyafetiyle çıkan yarışmacılar jüri üyelerinden 5 üzerinden puan alırlar. Jüriden en düşük puanı alan 1 yarışmacı ileyarışmacıların birbirleri için yaptıkları değerlendirmede en çok gitsin oyu alanyarışmacı elenmek üzere tekrar podyuma çıkarlar. Bu iki yarışmacıdan 5 jüridenen çok gitsin oyu alan elenerek hayallerine ve büyük ödüle veda eder.

Birbirinden zorlu 14 haftanın sonunda bir yarışmacı birinci seçilecek ve 100 Bin TL’lik para ödülünün sahibi olurken, Türkiye’nin en tarz kadını ünvanı ile de taçlandırılacaktır.