Kültür Sanat İşte Murat Boz ve Burak Özçivit´li ´Kardeşim Benim 2´nin vizyon tarihi..

İşte Murat Boz ve Burak Özçivit´li ´Kardeşim Benim 2´nin vizyon tarihi..

07.06.2017 - 14:44 | Son Güncellenme:

Yakışıklı oyuncular Murat Boz ve Burak Özçivit´in birlikte rol aldıkları ´Kardeşim Benim´ filminin ikincisinin geleceğini duyurmuştuk. Murat Boz ve Burak Özçivit sosyal medya Instagram hesabından ´Kardeşim Benim 2´yi duyurmuştu. Şimdi de Burak Özçivit, ´Kardeşim Benim 2´ filminin vizyon tarihini Instagram hesabından sevenleriyle paylaştı…

İşte Murat Boz ve Burak Özçivit´li ´Kardeşim Benim 2´nin vizyon tarihi..

15 Ocak 2016 tarihinde gösterime giren ve 27 hafta gösterimde kalıp 2 milyonu aşkın seyirciye ulaşan yapımın devamıyla ilgili müjdeyi, ´Kardeşim Benim´ filminin başrol oyuncuları Murat Boz ve Burak Özçivit kişisel Instagram hesaplarından hayranlarıyla paylaşmıştı.

Haberin Devamı

Murat Boz, Burak Özçivit ve Aslı Enver´in başrollerini paylaştığı ´Kardeşim Benim´ filminin ikincisi geliyor. ´Kardeşim Benim 2´ filmi şimdiden sevenleri heyecanlandırmıştı. Ancak ´Kardeşim Benim 2´ filminin ne zaman sinema salonlarındaki yerini alacağı belli değildi. ´Kardeşim Benim 2´nin vizyon tarihi belli oldu.

İşte Murat Boz ve Burak Özçivit´li ´Kardeşim Benim 2´nin vizyon tarihi..

Burak Özçivit, Instagram’dan yaptığı açıklamada filmin ikincisinin 24 Kasım’da vizyona gireceğini duyurdu. Burak Özçivit´in bu paylaşım Özçivit´in hayranları başta olmak üzere Murat Boz ve Aslı Enver´in hayranlarının heyecanlarını arttırmış oldu.