Ekonomi İTO’dan 400 bin üyesine mektup

İTO’dan 400 bin üyesine mektup

27.07.2016 - 02:30 | Son Güncellenme:

İstanbul Ticaret Odası (İTO), 400 bin üyesine gönderdiği mektupta, Fetullahçı Terör Örgütü’nün darbe girişiminin  ardından ‘milli birlik&rsqu

İTO’dan 400 bin üyesine mektup

İstanbul Ticaret Odası (İTO), 400 bin üyesine gönderdiği mektupta, Fetullahçı Terör Örgütü’nün darbe girişiminin ardından ‘milli birlik’ ve ‘ülke için üretim’ çağrısı yaptı.
İTO Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Çağlar imzalı mektupta ‘Olağanüstü günlerde olağanüstü çalışacağız’ başlığı kullanıldı.
14 yıldır güçlenen ekonomisi ile dünyada yıldızı parlayan Türkiye’nin ilerleyişinin bu hain girişimle durdurulmak istense bile aziz milletin bu girişimin karşısında sağlam bir şekilde durduğu belirtilen mektupta, şu görüşlere yer verildi:
“400 bine yakın üyemizin gücü ve 134 yılık geleneğiyle İstanbul Ticaret Odası, Türkiye’nin sağlam yarınları için bir teminattır. Milletin oylarıyla göreve gelen sayın Cumhurbaşkanımız ve milli iradenin tecellisi olan hükümetimizle bir olarak her türlü sıkıntının üstesinden geleceğiz. Siz daha çok ürettikçe, yeni iş kapıları açtıkça bu milletin sırtı hiçbir zaman yere gelmeyecektir.”