Gündem İyi hal indirimi yapılmayınca ceketini yere fırlattı!

İyi hal indirimi yapılmayınca ceketini yere fırlattı!

13.07.2018 - 01:30 | Son Güncellenme:

Kastamonu’nun Tosya ilçesinde, geçen yıl Ekim ayında Mustafa Enes Taşgın’ın bir süredir görüştüğü Z.N.Ç. adlı kadına cinsel saldırıda bulunduğu, fotoğraflarını çekerek şantaj yaptığı öne sürüldü. Gözaltına alınan Taşgın tutuklanarak cezaevine gönderildi.

İyi hal indirimi yapılmayınca ceketini yere fırlattı

Dava duruşmasına, ‘basit cinsel saldırı, basit yaralama, hakaret, kişiyi hürriyetinden yoksun kılma, nitelikli cinsel saldırı, tehdit, özel hayatın gizliliğini ihlal etmek ve şantaj’ suçlamasıyla tutuklu yargılanan Taşgın ile avukatı katıldı.

Haberin Devamı

Mahkeme heyeti, sanık Taşgın’a ‘cinsel saldırı’ suçlamasıyla 12 yıl, ‘kişiyi hürriyetinden yoksun kılmadan’ 3 yıl, ‘özel hayatın gizliliğini ihlalden’ 2 yıl, ‘şantajdan’ 1 yıl 3 ay hapis ve 120 gün adli para, ‘tehditten’ ise 7 ay 15 gün olmak üzere toplam 18 yıl 10 ay 15 gün hapis cezası verdi. ‘Kasten yaralama’ suçunu iki kez işlediği için 4 bin 800 lira para cezasına çarptırılan sanık, ‘hakaretten’ de 2 bin 100 lira adli para cezasına çarptırıldı. Mahkeme heyetinden iyi hal indirimi bekleyen Taşgın, duruşma salonundan götürülürken, “Takım elbiseyi de giydik ama yine ceza aldık” diyerek ceketini çıkartıp yere fırlattı.

Yazarlar