Ardahan "İyilik Kervanı Yollarda" Projesi Ardahan'da

"İyilik Kervanı Yollarda" Projesi Ardahan'da

18.10.2018 - 17:21 | Son Güncellenme:

.

İyilik Kervanı Yollarda Projesi Ardahanda

ARDAHAN (AA) - İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Kamil Erozan, beraberindekilerle Kongre Caddesi'ndeki İYİ Parti Ardahan İl Başkanlığı'nı ziyaret etti.

Haberin Devamı

Ziyarette, gazetecilere açıklamada bulunan Erozan, "İyilik Kervanı Yollarda" projesi kapsamında Ardahan'da bulunduklarını söyledi.

Ayrıca, amaçlarının Ardahan'ın yeni İl Başkanı Sebahattin Sarıçam ve yönetimini ziyaret etmek ve kendileriyle kucaklaşmak olduğunu dile getiren Erozan, şunları kaydetti:

"Yeni il ve ilçe başkanımızla kucaklaşmak için geldik. Onlarla birlikte yeni yola koyulacağız. O da bu mahalli seçimler perspektifinde hem Ardahan ilinde hem ilçelerinde kiminle nasıl ve nasıl bir strateji ile seçimlere girilmesinde fayda olacağı konusundaki bir analizi yapmaya çalışıyoruz. Burada gerekli değerlendirmeleri yaptıktan sonra Ardahan özelinde ne gibi bir modelde yerel seçimlere gidilmesinin partimiz ve ülkemiz açısından yararlı olacağına ilişkin bir kanaat getireceğiz."

Haberin Devamı

Erozan, milletvekili olmayan il için ise milletvekili olan il ile kardeş şehir modelini de uygulamaya geçireceklerini sözlerine ekledi.