İzmir İzmir Caddesi Aliağa'ya hayat veriyor

İzmir Caddesi Aliağa'ya hayat veriyor

25.07.2015 - 13:32 | Son Güncellenme:

İzmir’in Aliağa ilçesindeki İzmir Caddesi, rengarenk görüntüsü ve estetiğiyle herkesin dikkatini çekiyor.

İzmir Caddesi Aliağaya hayat veriyor

İzmir’in Aliağa ilçesindeki İzmir Caddesi, rengarenk görüntüsü ve estetiğiyle herkesin dikkatini çekiyor.
Aliağa Belediyesi’nin Çağdaş Kent projeleri kapsamında görsel ve estetik açıdan güzelleştirilen İzmir Caddesi, büyük beğeni topluyor. Geceleri ve gündüzleri caddede ayrı bir görüntü oluşurken, cadde herkesin dikkatini çekiyor.
Rengarenk bir görünüme kavuşan İzmir Caddesi vatandaşların vazgeçilmez bir mekanı haline gelirken, cadde üzerinde bulunan fıskiyeli havuzlarda ayrı bir görsellik katıyor. Öte yandan Aliağa Belediyesi, caddede görsel kirliliğe neden olacak unsurlara da hiçbir şekilde izin vermiyor.
İzmir Caddesi’ni Aliağa’nın açık hava AVM’si haline getirdiklerini ifade eden Aliağa Belediye Başkanı Serkan Acar, "İzmir Caddesi projemiz seçim öncesinde Aliağa halkına verdiğimiz sözlerin içinde yer alıyordu. ‘Biz bir ekibiz ekibimiz milletimiz’ sloganıyla bu projenin hayal ürünü olmadığını söylemiştik. Zira biz seçimlerden önce Aliağa halkına sadece ve sadece gerçekleştireceğimiz projeler konusunda söz verdik. Şimdi de proje kitapçığımızda verdiğimiz sözleri bir bir yerine getiriyoruz. Amacımız geleceğe daha yaşanabilir bir Aliağa bırakabilmektir” dedi.
İzmir Caddesi’nin kente büyük değer kattığını aktaran bazı vatandaşlar da, Aliağa Belediyesine teşekkür ederek, caddenin güzel bir görünüme kavuştuğunu dile getirdi.