Ankara İzmir'de "Aile" Sempozyumu Düzenlenecek

İzmir'de "Aile" Sempozyumu Düzenlenecek

13.04.2018 - 10:40 | Son Güncellenme:

.

İzmirde Aile Sempozyumu Düzenlenecek

İZMİR (AA) - İzmir'de Milli Eğitim Müdürlüğü, Dokuz Eylül Üniversitesi Rektörlüğü, Aile Sosyal Politikalar İzmir İl Müdürlüğü ve Birikim Okulları işbirliğiyle "Aile" Sempozyumu düzenlenecek.

Haberin Devamı

14 Nisan Cumartesi günü Sabancı Kültür Merkezinde saat 10.00'da başlayacak ve iki oturum olarak yapılacak sempozyumda, "Kentleşme ve Aile", "Engelli Bireylerin Ailelerinin Sosyal Hayatta Karşılaştığı Problemler", "Balkanlardan İzmir'e Göç Eden Ailelerin Göç ve Sonrasına İlişkin Görüşleri", "21. Yüzyılda Ailede Din Eğitiminin Önemi", "İzmir'de Lise Düzeyi Çocukları ile Babaları Arasındaki İlişkisi", "Anne-Babası Ayrılmış Çocuklar Hakkında Öğretmen Görüşleri", "Çalışan Annelerin Çocukları Üzerindeki Etkisi", "Teknoloji İle Birlikte Hayatımıza Giren Televizyon ve İnternetin Aile Yapısında Meydana Getirdiği Çözümlemeleri İlişkin Görüşler" masaya yatırılacak.

Birikim Okulları yetkilileri, okulun eğitim felsefesinin temelini "Akademik-Manevi-Sosyal Gelişim"in oluşturduğunu, ailenin gelecek için en önemli kutsal yapı taşı olduğunu belirtti.

Haberin Devamı

Sempozyumla ilgilki olarak bilgi veren yetkililer, geleceğin ve ailenin inşasında önemli rol oynayacak, tüm gelişim alanlarını kapsayan "Sosyal Bilimler Öğrenci Sempozyumu"na tüm İzmirlileri davet etti.