Gündem İzmir'de inanılmaz görüntü

İzmir'de inanılmaz görüntü

11.08.2014 - 08:44 | Son Güncellenme:

Boşanma davası sürerken çocuklarını göremeyen kadın, yedinci kattan atlamak istedi. Alkolün etkisiyle camda uyuyakalan E.A.'yı itfaiye kurtardı.

İzmirde inanılmaz görüntü

Sabah'ın haberine göre İzmir Alsancak'ta önceki gece saat 11.00 sıralarında bir otelin 7. katındaki pencerede hareketsiz bir şekilde oturan kadını gören çevredeki vatandaşlar, hemen 155 Polis İmdat numaralı telefonu ve 110 itfaiye ekiplerine haber verdi. Pencerenin önüne oturan ve baygın olduğu gözlenen kadının aşağıya düşmesi an meselesiydi. Çevredekiler olayı korku içinde izlerken, itfaiye ekipleri ve polis kadını kurtarmak için seferber oldu. İlkokul öğretmeni olan E.A.'nın (38) düşmesi ihtimaline karşı itfaiye otelin önünde branda açtı. Yan odanın penceresinden odaya geçmeyi başaran itfaiye çalışanı Kadir Yiğit, E.A.'yı tutup içeriye çekti. Yaklaşık 20 dakikalık operasyonun mutlu sonla bitmesi üzerine, aşağıda toplanan vatandaşlar itfaiye ekiplerini alkışladı. Odasında içki şişelerinin bulunduğu öğrenilen E.A.'nın kendisini odaya kilitleyip intihar amacıyla pencereye çıktığı belirlendi. Bileklerinde kesikler de bulunan kadının aşırı alkollü olduğu, bu nedenle pencere pervazında sızdığı anlaşıldı. Sağlık ekipleri, nabzı düzensiz atan kadına ilk müdahaleyi otelde gerçekleştirdi. Sedyedeki kadının hıçkıra hıçkıra ağladığı görüldü. Bir süredir eşinden ayrı olan ve eşinin çocuklarını göstermediğini söyleyen E.A. hastaneye götürüldü.

Haberin Devamı

EVLİLİĞİNİ YASAK AŞK BİTİRDİ

Karabağlar ilçesi Uzundere semtindeki bir okulda öğretmen olan 2 çocuk annesi E.A.'nın, Bozyaka'da özel güvenlik görevlisi H.K. (25) ile yasak aşk yaşadığı, bu nedenle eşiyle ayrıldığı belirlendi. E.A.'nın sevgilisine cep telefonundan mesaj göndererek intihar edeceğini söylediği belirtildi. Olay yerine gelerek polise bilgi veren H.K.'nın, "Onun evli olduğunu bilmiyordum" dediği öğrenildi.

GÖRÜŞMEK İSTEMEDİ İDDİASI

İddiaya göre, evli ve iki çocuk annesi E.A. (39), özel bir bankada güvenlik görevlisi olan 26 yaşında bir gençle gönül ilişkisi yaşıyordu. Bir süre sonra genç adam, E.A. ile görüşmek istemediğini söyledi. Bunun üzerine bunalıma giren E.A., dün akşam alkol almaya başladı. Otelin 7. katına nasıl çıktığı belirlenemeyen E.A., geceyi orada geçirdi. Odanın kapısını kilitleyerek sabaha kadar içki içtiği anlaşılan kadının bileklerinde kesik izi görüldü. Sabah olduğunda, E.A.’yı otelin 7. katında pencerede ayaklarını dışarı sarkıtmış halde bulundu.