Ege ‘İzmir denince akla Bayraklı geliyor’

‘İzmir denince akla Bayraklı geliyor’

13.04.2018 - 00:44 | Son Güncellenme:

Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ kadınlarla kahvaltılı toplantıda bir araya geldi, “Markalaşma konusunda Bayraklı ilk sırada” dedi

‘İzmir denince akla Bayraklı geliyor’

Postacılar Mahallesi’nde yaşayan kadınları belediye faaliyetleri konusunda bilgilendiren Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, öncelikli hedeflerinin gecekonduyu kaldırarak, çağdaş ve modern görünümlü yapıların yapılmasını sağlamak olduğunu, ilçe sakinlerinin daha huzurlu, daha yeşil ve sosyal alanlara sahip bir Bayraklı’da yaşaması için çalıştıklarını belirtti.

Haberin Devamı

Köy gibi diyorlar

Başkan Karabağ, “Biz Bayraklı’da 2-3 büyük mahallede değişikliğe gittik. Sıra bu mahalleye geldi. Küçük parselleri bir araya getiriyoruz. Büyük parseller oluşturuyoruz. Böylece 2 katlıysa 7-8 kat veriyoruz. O zaman evler müteahhitliğe elverişli hale geliyor. İzmir’e dışarıdan gelen gecekonduları görüyor ve köy gibi diyor. Bu köy gibi lafından kurtulmanın başka çaresi yok” dedi.

Atatürk portresi

Bayraklı’nın artık önemli bir değer olduğunu, İzmir denilince akla Bayraklı’nın geldiğini vurgulayan Başkan Karabağ, “Cumhuriyet Bayramında 4 bin kişiyle kalpaklı Atatürk portresi oluşturduk ve tüm Türkiye’de ses getirdik. İnternette etkinliğin görselleri dolaşıyor. Eskiden Kemeraltı, Karşıyaka akla gelirdi. Şimdi Bayraklı deniyor” dedi.

Haberin Devamı

YENİ DİŞ POLİKLİNİĞİ

İnsana dokunan projeler ürettiklerini belirten Başkan Karabağ, “Postacılar’da 8’inci diş hekimi polikliniği açmak istiyorum. Bizim diş hekimlerimiz Türkiye’de olmayan bir şey.
7 diş hekimimiz var. Ücretsiz dolgu, diş tedavisi ve diş çekimleri yapıyorlar. Geçen yıl 20 bin insanın dişine bakıldı” dedi.