Gündem İzmir, Manisa, Çorum'da bugün okullar tatil mi? (10 Ocak Salı)

İzmir, Manisa, Çorum'da bugün okullar tatil mi? (10 Ocak Salı)

09.01.2017 - 11:06 | Son Güncellenme:

İzmir, Manisa, Çorum'da bugün okullar tatil mi? Yurdu etkisi altına alan yoğun kar yağışı birçok il ve ilçede eğitime ara verilmesine neden oldu. Peki, kar yağışı nedeniyle İzmir, Manisa, Çorum'da bugün okullar tatil mi?

İzmir, Manisa, Çorumda bugün okullar tatil mi (10 Ocak Salı)

Cuma gününden itibaren devam eden kar yağışı ve fırtına İstanbul başta olmak üzere birçok ili etkisi altına aldı. Valilik'ten yapılan açıklama doğrultusunda bugün bazı il ve ilçelerde okullar tatil edildi. Peki 10 Ocak Salı günü İzmir, Manisa, Çorum'da okullar tatil mi?

Haberin Devamı

İZMİR'DE BUGÜN OKULLAR TATİL Mİ?

İzmir'in 5 ilçesinde kar nedeniyle eğitime ara verildi.

Alınan bilgiye göre, Kiraz'ın İğdeli, Taşlıyatak, Ovacık, Sarısu, Yeniköy, Karaburç, Ceritler mahallelerinde buzlanma ve yoğun kar yağışı nedeniyle 10 Ocak Salı günü eğitime ara verildi.Böylece daha önce eğitime ara verildiği açıklanan Karaburun, Bergama, Urla ve Tire'den sonra İzmir'de eğitime ara verilen ilçe sayısı 5'e yükseldi.

MANİSA'DA BUGÜN OKULLAR TATİL Mİ?

Manisa'nın bazı ilçelerinde kar yağışı nedeniyle eğitime ara verildiği bildirdi.

Valilikten yapılan açıklamada, kar yağışı nedeniyle Gördes ilçesinin tamamında, Akhisar, Kırkağaç, Şehzadeler ve Yunusemre ilçelerinde ise taşımalı sistem kapsamındaki öğrenciler için eğitime 10 Ocak Salı ara verildiği belirtildi.

Haberin Devamı

ÇORUM'DA BUGÜN OKULLAR TATİL Mİ?

Çorum merkez ve bazı ilçelerinde yarın eğitime ara verildi.

AA muhabirinin İl Milli Eğitim Müdürlüğü yetkililerinden edindiği bilgiye göre, kent genelinde olumsuz hava koşullarının etkili olduğu belirtildi.

Bu kapsamda, 10 Ocak Salı günü Çorum merkez ile Alaca, Sungurlu, Mecitözü, Ortaköy ilçelerinde taşımalı eğitim sistemindeki öğrenciler için eğitime ara verildi.