Ankara İzto'dan Üyelerine Fuar Desteği

İzto'dan Üyelerine Fuar Desteği

12.10.2017 - 13:30 | Son Güncellenme:

.

İztodan Üyelerine Fuar Desteği

İZMİR (AA) - İzmir Ticaret Odası (İZTO) 17- 20 Ekim'de gerçekleştirilecek Shoexpo İzmir "42. Ayakkabı ve Çanta Fuarı" ve İzmir Pret Expo "1.Moda ve Hazır Giyim Fuarı"na katılacak üyelerine destek verdiği bildirildi.

Haberin Devamı

İZTO Yönetim Kurulu Başkanı Ekrem Demirtaş, yaptığı yazılı açıklamada, her iki organizasyonun ayakkabı, deri ve hazır giyim sektörü için çok önemli olduğunu belirtti.

Fuara katılan üyelerine 24 metrekarelik stant desteği verdiklerini ifade eden Demirtaş, Shoexpo Ayakkabı Fuarı'nda 80, Pret Expo Moda ve Hazır Giyim Fuarı'nda ise 60 firmanın İZTO desteğiyle stand açacağını kaydetti.

Demirtaş, Ekonomi Bakanlığı desteği ve İZTO'nun öncülüğünde yürütülen Uluslararası Rekabetçiliğin Geliştirilmesinin Desteklenmesi (UR-GE) Projesi kapsamında 180'in üzerinde profesyonel yabancı ziyaretçinin fuarları ziyaret edeceğini ifade etti.

İzmir Ticaret Odası Yönetim Kurulu Üyesi Süleyman Subaşı da hazır giyim ve tekstil sektörünün ihracatında ege bölgesinin birinci sırada yer aldığına dikkati çekti.

Haberin Devamı

İzmir Ticaret Odası Meclis Üyesi Süleyman Özcan da İzmir ayakkabı sektörünün, Türkiye piyasasının yüzde 40'ını karşıladığını ve bu iki fuarın birleşmesinin sektöre ayrı bir değer katacağına inandıklarını ifade etti.