Gündem James Bond’lu Kara Hafta kasımda

James Bond’lu Kara Hafta kasımda

17.10.2017 - 02:30 | Son Güncellenme:

16-18 Kasım tarihlerinde düzenlenecek polisiye edebiyat etkinliği Kara Hafta İstanbul Festivali, James Bond’un yaratıcısı Ian Fleming’e odaklanacak

James Bond’lu Kara Hafta kasımda

Polisiye okurlarını her yıl bir araya getiren Kara Hafta İstanbul Festivali bu yıl üçüncü kez düzenleniyor. 16-18 Kasım tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan festivalin bu yılki teması ise efsanevi MI6 ajanı James Bond karakterinin yaratıcısı Ian Fleming.

Haberin Devamı

Pera Palace Hotel Jumeirah’da düzenlenecek festivale Anthony Horowitz, Charlie Higson, Shari Lapena, Jeffrey Moore, Vasillis Danellis ve Cengiz Abdullayev’in aralarında olduğu polisiye alanında uluslararası üne sahip yazarların yanı sıra, Ahmet Ümit, Alper Canıgüz, Cenk Çalışır ve Rıza Kıraç’ın içlerinde bulunduğu Türkiye’den yazarlar ve Türkiye Polisiye Yazarlar Birliği de katılacak.

Sergisi de var

Kara Hafta Festivali ‘James Bond: Romandan Sinemaya’, ‘Polisiye ve Fantastik’, ‘Cinayetin Gizemi’ başlığını taşıyan oturumlarla okurları ağırlayacak. Ayrıca Ömer Atakan’ın James Bond temalı parçalardan oluşan koleksiyonundan bir araya getirilen sergi de ziyaretçilere açık olacak. Tüm etkinliklerin halka açık ve ücretsiz gerçekleşeceği festivale dair detaylar #blackweekturkey hashtag’iyle sosyal medyada paylaşılabilecek.

Haberin Devamı

DenizBank sponsorluğunda gerçekleştirilen festival ile ilgili bilgilere www.blackweekturkey.com adresinden ulaşmak mümkün.