Gündem Jandarma Genel Komutanı Arif Çetin Şırnak’ta…

Jandarma Genel Komutanı Arif Çetin Şırnak’ta…

16.02.2018 - 18:47 | Son Güncellenme:

Jandarma Genel Komutanı Orgeneral Arif Çetin askeri birlikleri ziyaret için gittiği Şırnak’ta vatandaşlarla da bir araya geldi.

Jandarma Genel Komutanı Arif Çetin Şırnak’ta…

Esnafın ve vatandaşın sıcak ilgisiyle karşılanan Orgeneral Çetin beraberindeki heyetle birlikte Şırnak’ın yeniden düzenlenen cadde ve sokaklarını gezdi.

Sınır tümenine ziyaret

Jandarma Genel Komutanı Orgeneral Arif Çetin bir takım ziyaretlerde bulunmak üzere Şırnak’a gitti. Orgeneral Çetin; Jandarma Asayiş Kolordu Komutanı Korgeneral Salih Karataş, Vali Mehmet Aktaş, Sınır Tümen Komutanı Tümgeneral Veli Tarakçı, MEBS Başkanı Tuğgeneral Engin Çırakoğlu, Şırnak Çakırsöğüt Jandarma Komando Tugay Komutanı Ercan Yaşin, İl Jandarma Komutanı Albay Selçuk Yıldırım, İl Emniyet Müdürü Ömer Ulusoy, Jandarma Genel Sekteri Kurmay Albay Hilmi Atabay ile birlikte esnafı ziyaret etti. Vatandaşların ve esnafın sıcak ilgisiyle karşılanan Çetin vatandaşların ve esnafın bölgeyle ilgili değerlendirmelerini de dinledi.

Jandarma Genel Komutanı Arif Çetin Şırnak’ta…


Çocuklarla sohbet etti

Şırnak Valiliğini ve 23. Sınır Tümeni’ni ziyaret eden Çetin daha sonra Şırnak şehir merkezine gelerek burada vatandaşlar ve esnaf ile buluştu. Daha önce da birçok kez Şırnak’ta göre yapan Çetin, o dönemden tanıdığı esnaflarla sohbet etti. Orgeneral Çetin, yanına gelerek ‘Hoş geldiniz’ diyen çocuklara da hediyeler verdi. Vali Aktaş ile ziyaretlerine devam eden Çetin, Şırnaklı gençlerle de fotoğraf çektirdi. Çetin, Şırnak’a yeniden düzenlenen cadde ve sokakları da inceledi.

Haberin Devamı