Teknoloji Jet Black iPhone 7’nin Ekran Koruyucu Problemi

Jet Black iPhone 7’nin Ekran Koruyucu Problemi

19.10.2016 - 17:36 | Son Güncellenme:

Jet Black iPhone renginde yaşanan sorunlar

Jet Black iPhone 7’nin Ekran Koruyucu Problemi

Apple her sene iPhone rengi konusunda bizleri şaşırtıp fark yaratan renklerle bizi tanıştırıyor. Önce gold renkle tanıştık sonrasında rose gold şimdi de jet black ama bu sefer jet black iPhone renginde bazı sıkıntılar mı var?

Haberin Devamı

Apple Jet Black renk ile bizi tanıştırdığından beri bu renk herkesin dikkatini ve ilgisini çekmeyi başardı. Ürünler raflarda yerini aldıkça daha çok kullanıcı jet black iPhone 7 ve 7 Plus ile buluşuyor. Apple kendisi de jet black renginde çizilmelere karşı daha hassas ve daha çok çizikleri gösterebileceğini söylemişti. Asıl sorun sadece bu konu değil ne yazık ki. Birçok kullanıcı jet black telefonlarının arkasındaki “iPhone” ve “Designed by Apple in California” yazıların çok kolayca çıkabildiğini fark etmiş. Hatta ekran koruyucu takıp çıkarttığınızda arkadaki bu yazılar ekran koruyucu üzerine geçip tekrar telefonun arka kapağına yapışmıyormuş.

Bu konuyla ilgili Apple henüz resmi bir açıklama yapmazken ilerleyen zamanda jet black rengiyle ilgili detaylı bir inceleme yazısı da sizlerle paylaşacağız.

Haberin Devamı


Yazarlar