Denizli Kabinedeki Değişiklik

Kabinedeki Değişiklik

20.07.2017 - 18:59 | Son Güncellenme:

.

Kabinedeki Değişiklik

DENİZLİ (AA) - Kabinedeki değişiklikte Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci'nin aynı göreve atanması, iş dünyası ve ekonomi çevreleri tarafından memnuniyetle karşılandı.

Haberin Devamı

Denizli Ticaret Borsası Başkanı İbrahim Tefenlili, yaptığı yazılı açıklamada, Denizli Milletvekili Nihat Zeybekci'nin yeni kabinede de yer almasının ve Ekonomi Bakanlığı görevine devam etmesinin Denizli ve ülke adına gurur verici olduğunu belirtti.

Tefenlili, Zeybekci'nin yeni kabinede Ekonomi Bakanı olarak görevine devam etmesiyle ilgili şu ifadelere yer verdi:

"Sayın Bakanımızın yeni kabinede de Ekonomi Bakanı olarak görev almasını sevinçle karşıladık. Bakanımız görevini başarı ile yerine getirmektedir. Ülkemizin ekonomik anlamda kalkınması için gece gündüz çalıştığına birçok kez tanık oldum. Görevine devam etmesi ülkemiz için doğru bir karar olmuştur. Sayın Bakanımızı tebrik ediyor, görevinde başarılar diliyorum."

Haberin Devamı

Makine Sanayici İşadamları Derneği Başkanı Mehmet Sarı da, Denizli'nin sesi Nihat Zeybekci'nin görevine devam etmesinin kendilerini son derece mutlu ettiğini kaydetti.

Zebekci'nin görev aldığı ilk günden bu yana kabinede Denizli'yi en iyi şekilde temsil ettiğini vurgulayan Sarı,şunları kaydetti:

"Sayın Nihat Zeybekci'nin görevine devam etmesi sadece bizleri değil tüm ülkeyi memnun etmiştir. Ekonomide istikrarın, gelecek güzel günlerin adımıyla iş dünyası, sanayicileri ve biz hemşehrilerini oldukça memnun etmiştir. Sayın bakanımızın bu kutsal görevini en iyi şekilde sürdüreceğinden yana bir şüphemiz yoktur. Denizli adına yatırımlar, ülkemiz adına güçlü Türkiye'nin kurulmasında aktif rol oynayacaktır. Yeni kabinemiz ülkemiz ve Denizli'ye hayırlı olsun."