Gündem Kaçın Kurası 1. bölüm fragmanında neler yaşanacak?

Kaçın Kurası 1. bölüm fragmanında neler yaşanacak?

19.09.2016 - 10:08 | Son Güncellenme:

Atv ekranında yayınlanmaya başlayacak olan Kaçın Kurası 1. bölüm fragmanı ile ekrana gelmeye hazırlanıyor. Kaçın Kurası Rengarenk dizisinden 6 ay sonraki dönemi anlatıyor. Kaçın Kurası dizisinin oyuncu kadrosunda ise Selin Şekerci, ve Serhat Teoman yer alıyor.

Kaçın Kurası 1. bölüm fragmanında neler yaşanacak

Kaçın Kurası dizisi yayın hayatına Cuma günü başlayacak. Daha önce Rengarenk olarak bilinen dizi, yapılan değişiklikler sonucunda Kaçın Kurası olarak karşımıza çıkacak. Dizi Rengrenk dizisinden 6 ay sonraki dönemi anlatacak.

Haberin Devamı

Adı "Kaçın Kurası" olan ve senaristi değişen dizinin ekibine; Serhat Teoman, Köksal Engür, Eylem Tanrıver, Burak Tamdoğan, Abidin Yerebakan, Atilla Türkyılmaz ve Burcu Altın Akdoğan dâhil oldu.

Kaçın Kurası sevgi, aşk, tutku ve heyecan dolu yeni bölümüyle 23 Eylül Cuma akşamı atv ekranında!

KAÇIN KURASI 1. BÖLÜM FRAGMANI

Renk, 6 ay önce kalbini İzmir'de defnetmiş, kendi yasını tutuyordur. Bu yası gölgeleyecek makyajı ise yükselen iş grafiği ve elbette başarısıdır. Aylardan beri kalbi kırgın, gönlü yorgun Renk kendini işine vermenin suyunu çıkarmış, iş dışında hiçbir şeye dönüp bakmaz olmuş, duygusal benliği içine kaçmış, bir çeşit organik robota dönüşmüştür...