Gündem Kaçtı ama katilinden kurtulamadı

Kaçtı ama katilinden kurtulamadı

21.03.2015 - 02:30 | Son Güncellenme:

Güngören’de 21 yaşındaki Susen Terzi, kendisini tehdit eden Fatih Turan tarafından kurşunlanarak öldürüldü. Terzi, Turan’ı görür görmez eve kaçtı ama katil apartmana girerek önce kadını, sonra kendini öldürdü

Kaçtı ama katilinden kurtulamadı

İstanbul Güngören’de bir kadın daha erkek şiddeti kurbanı oldu. Fatih Turan, 21 yaşındaki Susen Terzi’yi iddiaya göre barışma isteğine olumsuz yanıt verdiği bahanesiyle silahla vurarak öldürdü. Susen’in evine 2 silahla gelen Turan, cinayetin ardından olay yerinde intihar etti.
Güngören’de dün sabah saatlerinde işe gitmek için evden çıkan 21 yaşındaki Susen Terzi, kuaför çalışanı Fatih Turan’ı sokakta kendisini beklerken buldu. Terzi, Turan’ı görünce apartmana geri döndü. Ancak, oturduğu daire en üst katta bulunan Terzi, birinci kata kadar çıkabildi. Terzi’nin erkek arkadaşı olduğu iddia edilen Fatih Turan, apartmana girip iki el ateş ederek Terzi’yi silahla vurdu. Katil, Terzi’yi vurduktan sonra aynı silahla intihar ederek olay yerinde can verdi. Apartmandan gelen silah sesleri üzerine aşağı inen kadının yakınları, Susen Terzi’yi kanlar içinde yerde buldu. Bağcılar Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılan Terzi, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Cenazeler, incelemenin ardından Adli Tıp Kurumu morguna gönderildi. Olay yerinde inceleme yapan polis, Fatih Turan üzerinde, biri olay yerinde kullanılan iki ruhsatsız silah bulduğunu söyledi.
Polislerin olay yerinde yaptığı incelemeler sırasında, anne Sonay Terzi fenalaşarak baygınlık geçirdi.

Tehdit etmiş
Milliyet’in konuştuğu Susen Terzi’nin ailesi, kızlarının kendisini öldüren Fatih Turan’ı tanımadığını belirtti. Dayı Burhanettin Özer, Turan’ın genç kadından karşılık bulamadığı için cinayet işlediği ihtimali üzerinde durarak, “Yeğenimin şahısla herhangi bir arkadaşlığı bulunmamaktadır. Olaydan bir süre önce yeğenime silah resmi göndererek onu tehdit etmiş. Fatih Turan’ı aileden tanıyan bilen yok” diye konuştu. Susen Terzi’nin, Turan ile sevgili olduğu, birkaç gün önce telefonda tartıştıkları ve Turan’ın dün sabah Susen Terzi ile barışmak için kendisini görmeye gittiği de ileri sürüldü.
Terzi’nin bur Kuran kursunda gönüllü eğitim verdiği öğrenildi.