Gündem Kaderimin Yazıldığı Gün 24. Bölümde heyecan doruktaydı! - izle

Kaderimin Yazıldığı Gün 24. Bölümde heyecan doruktaydı! - izle

06.04.2015 - 11:07 | Son Güncellenme:

Kaderimin Yazıldığı Gün son bölüm ile izleyenleri ekrana kilitledi. Başrollerini Özcan Deniz, Hatice Şendil, Begüm Kütük ve Gürbey İleri'nin paylaştığı Kaderimin Yazıldığı Gün dizisinin 24. Bölüm ve detayları haberimizde...

Kaderimin Yazıldığı Gün 24. Bölümde heyecan doruktaydı - izle

Star Tv'de bu hafta yepyeni bir bölüm ile ekrana gelen Kaderimin Yazıldığı Gün 24. bölümde heyecan dorukta. Heyecanın bir an olsun eksik olmadığı ekranların fenomen dizisi Kaderimin Yazıldığı Gün bu hafta yine izleyiciyi ekrana kilitledi. Nefes kesen son bölüm tüm detaylar ve bilgileri haberimizde...

Haberin Devamı

KADERİMİN YAZILDIĞI GÜN SON BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ


Kaderimin Yazıldığı Gün'de bu hafta Kahraman ve Elif nihayet aşklarıyla baş başa... Kahraman Elif’e son bir şans verir; ya aşklarını yaşayacaklardır ya da bu aşk sonsuza dek bitecektir.

Kaderimin Yazıldığı Gün 24. Bölüm Fragmanı İzle;



Elif nişanın başlamasına dakikalar kala Kerem’le yüz yüze kalır. Onunla olamayacağını söyler. Kerem yıkılır. Kahraman ve Elif doya doya aşklarını yaşarken, Defne bunu öğrenir. Ne olursa olsun engel olmaya kararlıdır. Kaderin ona oynadığı oyunun farkında bile değildir.

Kerem nişanın bozulduğunu söyleyince konakta herkes şoke olur. Kahraman da Elif’le birlikte olduklarını açıklayınca işler iyice karışır. Ziya tarafından evden kovulan Kıymet, amcasının kızının yanına gider. Tek umudu Kahraman’dır. Ama onunla karşılaşması istediği gibi olmayacaktır. Kahraman’ın annesine soracağı ilk şey Elif’e gösterdiği sahte sözleşmedir.

Kahraman Elif’le herkesten uzakta baş başayken Defne takip etmeye karar verir. Elif’in de bebeğin de canını almaya kararlıdır. Tam o sırada Neval gelir ve Defne’ye bir haber verir. Elif’le bebeğin hayatı bir kez daha kurtulmuştur.

Kahraman ve Defne’nin boşanma davası görülür. Defne boşanmayı kabul eder; Kahraman çok mutludur. Ancak boşanmanın hemen akabinde alacağı haber Kahraman’ı şoke edecektir. Dengeler tekrar alt üst olacak mıdır?

Yayın Günü: 7 Nisan Salı

Yayın Saati: 20.30