Gündem Kaderimin Yazıldığı Gün 30. bölüm fragmanında elim kaza-İzle

Kaderimin Yazıldığı Gün 30. bölüm fragmanında elim kaza-İzle

16.05.2015 - 10:20 | Son Güncellenme:

Kaderimin Yazıldığı Gün dizisi 30. bölümüyle izleyicilerinin karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Star Tv'nin sevilerek izlenen dizisi Kaderimin Yazıldığı Gün yeni bölümünde de heyecan ve gerilim iç içe. İşte Kaderimin Yazıldığı Gün yeni bölümden fragman ve detaylar..

Kaderimin Yazıldığı Gün 30. bölüm fragmanında elim kaza-İzle

Kaderimin Yazıldığı Gün dizisi 30. bölümüyle sevenlerinin ekranlarına gelmeye hazırlanıyor. İzleyenler tarafından oldukça beğenilen Star Tv'nin iddialı yapımı Kaderimin Yazıldığı Gün yeni bölümünde neler olacak? İşte Kaderimin Yazıldığı Gün'den fragman ve detaylar..

Haberin Devamı

Kaderimin Yazıldığı Gün

Elim bir kaza...Kahraman ve Elif'in birbirinden ayrılan elleri... Kader kavuşmalarına izin verecek mi?

İbrahim’le buluşmaya giden Elif, ne yazık ki geride Kahraman’ı ve bebeğini bırakarak bir bilinmeyene sürüklenmiştir... Kahraman’ın yüreğine bir ateş daha düşmüştür... Elif yoktur...

Arama kurtarma çalışmaları devam ederken, İbrahim ve Defne zaferlerinin tadını çıkarmaktadırlar... Defne fırsatı değerlendirir, resmen Konak’a yerleşir... İbrahim ise kısa sürecek intikam zaferiyle mutludur...

Bu sırada yeni evine taşınan Maksut’un davranışları Veysel’in dikkatini çeker.. Neyin peşinde olduğunu öğrenmeye kararlıdır...

Sultan kızının emaneti Toprak’ı Yörükhanlara bırakmamaya yeminlidir.. Kıymet’le aralarında kıyasıya bir savaş başlar...

Haberin Devamı

Kahraman herkesin aksine Elif’in ölmediğine inanmaktadır... Maksut’un evini bulur, yakasına yapışır ama Maksut Elif’ten haberi olmadığını söyler... Oysa gerçek bambaşkadır... Elif’in kaybolmasının ardındaki gerçek Maksut’un iki dudağı arasındadır..

Zaman geçer, Elif hala yoktur... Ziya ve Kıymet Kahraman’ı Elif’in öldüğüne ikna etmeye çalışırlar... Mevlidi okunur... Ne var ki Kahraman hala karısının bir yerlerde nefes aldığına inanmaktadır... Bu sırada bir mucize gerçekleşmek üzeredir...

Yayın Günü: 19 Mayıs Salı

Yayın Saati: 20.30

Kaderimin Yazıldığı Gün 29. bölümde neler olmuştu:

Meryem dayanamamış, Toprak bebeği eve getirmiştir. Herkes hem çok şaşırır, hem de çok sevinir.
İbrahim’in kimliğini ve amacını öğrenen Maksut şoke vaziyettedir. İbrahim’le tanışmanın vakti gelmiştir.
Bebeklerine kavuşan Elif ve Kahraman ise çok mutludur. Ne var ki Elif her an bebeğini kaybedecekmiş korkusuyla yaşamaktadır. İçindeki huzursuzluğu atamaz.
Maksut, İbrahim’e ortaklık teklif eder. İkisinin de derdi Elif’ten intikam almaktır. Planlarını yapmaya başlarlar.
Büyük bir hevesle bebeğin kaybolmasını bekleyen Defne, hayal kırıklığı yaşar. Ama pes etmeye niyeti yoktur. Kahraman’ı Elif’ten ve bebekten bir gece olsa da ayrı tutmayı başaracaktır.
İbrahim Maksut’a çok güvenmemektedir. Kendi işini kendi halletmeye karar verir. Elif’e ağabeyi olduğunu söyler. Elif onunla buluşmaya karar verir. Bu buluşmanın hayatını değiştireceğinden habersizdir.