Gündem Kaderimin Yazıldığı Gün 36.bölüm ekranlara kilitledi-İzle

Kaderimin Yazıldığı Gün 36.bölüm ekranlara kilitledi-İzle

21.09.2015 - 10:10 | Son Güncellenme:

Kaderimin Yazıldığı Gün 36. yeni bölümüyle izleyenlerinin ekranlarına geldi. Star Tv'nin sevilerek izlenen dizisi Kaderimin Yazıldığı Gün'ün bu hafta yayınlanan bölümünde yine heyecan vardı. İşte Kaderimin Yazıldığı Gün yeni bölüm ve detaylar..

Kaderimin Yazıldığı Gün 36.bölüm ekranlara kilitledi-İzle

Kaderimin Yazıldığı Gün dizisi sezona hızlı bir giriş yaptıktan sonra izleyenlerine yeni bölümlerle gelmeye devam ediyor. Star Tv'nin sevilerek izlenen dizisi Kaderimin Yazıldığı Gün'ün yayınlanan yeni bölümünde neler oluyor? İşte Kaderimin Yazıldığı Gün 36.bölüm ve detaylar.

Haberin Devamı

36. Bölüm

Kaderimin Yazıldığı Gün

Kahraman Elif’le Maksut’u yan yana plan yaparken görmüş, deliye dönmüştür. Bunu pahalıya ödetmekte kararlıdır. Hemen avukatlarını arar. Ancak alacağı bir telefon bütün planlarını değiştirecektir.

Elif ise Kahraman’ın duyduklarından habersiz, oğluna kavuşmanın mutluluğu içindedir. Ne var ki her şey umduğu gibi gitmeyecektir.

Öte yandan Ziya ölmemiş ama felç geçirmiştir, konuşması çok zayıf bir ihtimaldir. Defne amacına ulaştığını zannetmektedir. Ancak bütün yaptığı kötülüklerin bir telefon kaydında saklı kaldığından habersizdir.

Kahraman Elif’e çok kızgındır. Toprak’ı ancak onun şartlarında görecektir. İki aşık arasında büyük bir restleşme olur. Bu arada Elif’in sahtecilikten ağır bir ceza alacağını öğrenen Defne planlarını yapmıştır bile. Ve Elif göz altına alınır. Herkes şoktadır. Hakimin karşısına çıkan Elif ise çaresizdir. Hapse girerse oğlunu yıllarca göremeyecektir.

Haberin Devamı

Bu arada Maksut Defne’nin Elif’i şikayet ettiğini öğrenir. Deliye döner. Bir an bile düşünmeden silahı Defne’nin kafasına dayar; ya şikayetini geri alacaktır Defne, ya da ölecektir.

Elif artık sona geldiğinin farkındadır. Hayatı ellerinden kayıp gitmektedir. Dava karara bağlanmak üzereyken, duruşma salonunun kapısı açılır. Elif hiç ummadığı bir şeyle karşılaşır

KADERİMİN YAZILDIĞI GÜN 36. BÖLÜM TIKLA İZLE

Kaderimin Yazıldığı Gün 35. bölümde neler olmuştu:

Kaderimin Yazıldığı Gün

Elif’i karşılarında gören Yörükanlar şoke haldedir. Kahraman ise çok mutludur, ne var ki geri dönen bambaşka bir Elif’tir. O artık Maksut’un karısı Zeynep’tir.

Elif, Defne’nin hayatını bir kez daha kabusa çevirmiştir. Kahraman’ın her şeyi öğrenmesi an meselesidir. Defne, bir an evvel Şükran’ın ele geçirdiği CD’den ve İbrahim’den kurtulmalıdır. Hemen harekete geçer. Ne var ki Ziya’nın kendisini takibe aldığını fark etmez.

Kahraman, Elif’in içinde bulunduğu durumu çözmeye kararlıdır. Ama Elif onu kalbine gömdüğünü söyler. Tek amacı oğlu Toprak’ı O’ndan almaktır. Kahraman yine de pes etmeyecektir.

Ziya, Defne’yi takip ederken CD’ye ulaşır. Defne’nin geçmişte Maksut’la iş birliği yaptığını öğrenir, şoke olur. Kahraman’a her şeyi anlatmaya kararlıdır. Bu kez de Defne onun peşine düşer. İkisinin arasında yaşananlar uzun süre sır olarak kalacaktır. Ve Ziya, Defne’ye hiç ummadığı bir tuzak hazırlamıştır.

Haberin Devamı

Kahraman, Elif’in oğluna duyduğu hasrete bir son vermek ister. Toprak’ı Meryem’le Elif’i ziyarete gönderir. Elif oğlunu görünce sevinçten deliye döner. Bu anı kaçırmak istemeyen Kahraman onları uzaktan izlemeye karar verir. Ama göreceği manzara hiç de umduğu gibi olmayacak, bütün dünyasını alt üst etmeye yetecektir.

KADERİMİN YAZILDIĞI GÜN 35. BÖLÜMK TIKLA İZLE