Gündem Kaderimin Yazıldığı Gün 40. son bölümde şok! - İzle

Kaderimin Yazıldığı Gün 40. son bölümde şok! - İzle

19.10.2015 - 10:49 | Son Güncellenme:

Star Tv'nin sevilen ve ilgiyle izlenen dizisi Kaderimin Yazıldığı Gün'ün yeni yönetmeni belli oldu. Merakla beklenen Kaderimin Yazıldığı Gün 40. bölümde heyecan doruktaydı. Nefes kesen sahneleriyle Kaderimin Yazıldığı Gün son bölümü ve tüm gelişmeler haberimizde...

Kaderimin Yazıldığı Gün 40. son bölümde şok - İzle

Yapımcılığını O3 Medya'nın üstlendiği, başrollerinde Özcan Deniz ve Hatice Şendil'in bulunduğu dizi salı akşamları ekrana geliyor. Dizinin yönetmeni Sadullah Şentürk diziyi 38. bölüm itibariyle bırakmıştı. Yapımcı ise yeni yönetmeni buldu. Lale Devri, Kurt Seyit ve Şura ve Bana artık Hicran De dizilerinde ikinci yönetmenlik yapan Hakan İnan, dizinin yeni yönetmeni oldu.

Haberin Devamı

KADERİMİN YAZILDIĞI GÜN SON BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ


Kaderimin Yazıldığı Gün 40. son bölümüyle ekrana kilitledi. Heyecanla takip edilen dizi Kaderimin Yazıldığı Gün'ün bu hafta yayınlanan bölümü yine heyecan doluydu. İşte Kaderimin Yazıldığı Gün 40.bölüm ve detaylar..

KADERİMİN YAZILDIĞI GÜN 40. BÖLÜM 2. FRAGMANI



KADERİMİN YAZILDIĞI GÜN 40. BÖLÜM 1. FRAGMANI



KADERİMİN YAZILDIĞI GÜN 40. BÖLÜM ÖZETİ

Aşk sonuna kadar savaşmaktır.

Elif’in Maksut’tan çok korktuğunu anlayan Kahraman yeni bir plan yapar. Ne yapıp edip Elif’le görüşecektir. Elif ise Kahraman’ın hayatı için onu görmemeye razıdır.

Evde kumpas peşinde olan Şükran Defne’nin yine bir şeylerin peşinde olduğunun farkındadır. Bunu öğrenmenin bir yolunu arar. Aslında çözüm çok yakınındadır.

Kahraman’la Elif’in arasına girmeyi bir türlü beceremeyen Defne artık son kozlarını kullanmaya karar verir. Bu aşkı bitirmek için Maksut’a yine yardım eder; çünkü Elif’ten kurtulmanın başka yolu yoktur.

Kahraman tarafından yine onay almayan Yakup ise artık iyice zıvanadan çıkar. Yaşadıklarından ders almamıştır belli ki, kardeşini yok etme uğruna geri dönülmeyecek bir adım atar.

Defne Elif’i alt etmekle uğraşırken, kader de ona oyun oynamaya devam eder. Kahraman’ın eline öyle bir şey geçer ki, Defne’nin hesap vermesi hiç de kolay olmayacaktır.

Maksut ise artık sona gelmektedir. Gözünü karartmıştır. Ya Elif’le bir hayat kuracaktır ya da hiç. Bu uğurda yaktığı can umurunda bile olmayacaktır.

Yayın Günü: 20 Ekim Salı

Yayın Saati: 20.00